Hoşgeldin Misafir

Fidye virüsünü çalıştıramıyorum

Hataylee

19 May 2018
7,318 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Herkese selamlar. Her seferinde olduğu gibi bu seferde başka takıldığım ve ne kadar ararsam arayım @organikpiskos @phonenumber123 çözümünü bulamadığım bir şeyi sormak için geldim :D . Herneyse şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim
program ile bir ransomware oluşturdum. Fakat önce bu uygulama bilgisayarınızda çalışamaz tarzı bir uyarı verdi. Daha sonra bu sorunun defenderdan kaynaklı olduğunu farkedip hızlı tarama yapıp ardından regeditten kapattım defenderı. Yeniden başlattım ve tekrar denediğimde bu seferde bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor diye bir uyarı aldım. (Yüklediğim sanal makine 64bit.) Bunu nasıl çözebilirim. Eğer virüsü fudlarsam geçer mi? Bu arada Petya goldeneye builder ile de denedim fakat bu uygulama başlatılamadı dedi gene. Neyse biraz fazla uzattım. Çözümü tam olarak vermesenizde gireceğim kapıyı gösterseniz yeter. Uğraşmayı severim :D.

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Mimariyi Görmeden Yorum Yapmak Zor Kaynak Fırlat ki büyük ihtimal sazan.avi olucaktır virus yapayım derken virüse kurban gitmek senin ki :D