Hoşgeldin Misafir

Film Listeleri Sitemdeki Yazının İzinsiz Kullanımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ouroboros

10 Ara 2020
30 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar. Film listeleri üzerine yeni kurmuş olduğum sitemdeki yazıları izinsiz bir şekilde "reisci" kullanıcı şahıs tarafından forumda paylaşılmış. Sitem yeni olduğu için burada paylaştığı yazılarda index alamadım. Buradaki yazılar index aldığı için de benim yazılarım kopya içerik olarak algılanacak ve ben de adsense başvurusu yaptım. Tüm bunlar sitemi kötü bir şekilde etkileyecek. Ben de "reisci" kullanıcı adlı şahısa mesaj attım ve bunları kaldırmasını rica ettim. Düzgün ve kibar bir dille rica etmeme rağmen bana alakasız bir biçimde sen fetöcü müsün dedi. Hayatımda böyle saçma bir şeyle karşılaşmadım. Hem hırsızlık yapıp kaynak dahi göstermeden benim yazılarımı çalıyor hem de beni okyanus ötesindeki bir teröristin örgütüne üye olmakla itham ediyor. Yetkililer tarafından gerekenin yapılmasını rica ediyorum.

ouroboros

10 Ara 2020
30 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
reisci' Alıntı:
Ne demek izinsiz ben sadece Allah'dan izin alırım. Ayrıca araştırdım caizmiş bu.

Yahu kardeşim benim dediğimle senin dediğinin ne alakası var. Benim saatlerce uğraşıp yazdığım bir yazının emeğini çalıyorsun sonra da diyorsun ki araştırdım bu caizmiş. Yaptığının hırsızlıktan farkı yok. İnternet ortamı olunca çalmak olmuyor mu? Tarafsız ve aklı başındaki kişiler olaya dahil olursa sevineceğim.

ouroboros

10 Ara 2020
30 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
reisci' Alıntı:
Ben herşeyi vatan için yaptım.

Arkadaşın psikolojik bazı sıkıntıları var sanırım. Benim makalelerimle vatanımızın ne alakası var. Öyle bir durum olsa zaten ben direkt tüm makalelerimi gözümü kırpmadan veririm. Dediklerinizin konumuzla zerre alakası yok. Psikolojik sıkıntılarınız olduğunu düşünüyorum. Yöneticiler buradaysa gerekenin yapılmasını talep ediyorum.

Reisci

Reisci

Yerli Ve Milli Hacker
11 Mar 2020
6,569 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Tabiki alakası var biz burda vatan mücadelesi veriyoruz, hem öyle lafla olmaz veririm demek yetmez çıkar ver. Sende vatani müdafamıza destek ol.

ouroboros

10 Ara 2020
30 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
reisci' Alıntı:
Tabiki alakası var biz burda vatan mücadelesi veriyoruz, hem öyle lafla olmaz veririm demek yetmez çıkar ver. Sende vatani müdafamıza destek ol.

Senin çok ciddi psikolojik sıkıntıların var. İzin almadan kullanmışsın diyorum bana diyorsun ki ben yalnızca Allah'tan izin alırım diyorsun. Sen kimsin de Allah'tan izin alma gibi bir güce sahipsin. Haşa sen peygamber misin ki Allah'tan izin alabiliyorsun? Peygamberler bile direkt Allah ile iletişime geçemezken sen nasıl oluyor da bunu yapabiliyorsun? Araştırdım yaptığım caiz diyorsun. Aklı başındaki her din adamı bu yaptığının hırsızlık olduğunu söyleyecektir.

Soner' Alıntı:
@ouroboros hocam ben r10 webmaster forumunda kurumsal üyeyim bu kişi hakkında şikayet konusu açıcam muhakkak bi yaptırım olur dediklerin doğruysa

Hocam ben de r10 üyesiyim. Şimdilik buradaki yöneticilerle halletmeye çalışacağım. Söylediklerimin hepsi doğru malum şahıs da yalanlamıyor zaten. Şaka gibi bir konuyla uğraşıyorum şu an.

ouroboros

10 Ara 2020
30 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
reisci' Alıntı:
JQTR1' Alıntı:
reisci ne gibi bir vatani müdafaa anlat arkadaşa belki aklına yatar onunda

açıkcası bu şahsın yerli ve milli olduğunu düşünmüyorum

Beni tanımıyorsun bile. Kim oluyorsun da yerli ve milli olmadığımı düşünüyorsun. Senin gibilerin bu vatana daha çok zarar verdiğini düşünüyorum. O kadar emek verdiğim şeyler var üstüne yatıyorsun bir de utanmadan bana ithamlarda bulunuyorsun. Tüm bunlar bana mı absürt geliyor anlamıyorum şu an.

Reisci

Reisci

Yerli Ve Milli Hacker
11 Mar 2020
6,569 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ouroboros' Alıntı:
reisci' Alıntı:
JQTR1' Alıntı:

Beni tanımıyorsun bile. Kim oluyorsun da yerli ve milli olmadığımı düşünüyorsun. Senin gibilerin bu vatana daha çok zarar verdiğini düşünüyorum. O kadar emek verdiğim şeyler var üstüne yatıyorsun bir de utanmadan bana ithamlarda bulunuyorsun. Tüm bunlar bana mı absürt geliyor anlamıyorum şu an.

Evet sana öyle geliyor çünkü kalp gözün kapalı güzel kardeşim sana bir kurşun dökmek şart.

ouroboros

10 Ara 2020
30 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
reisci' Alıntı:
ouroboros' Alıntı:
reisci' Alıntı:
JQTR1' Alıntı:

Evet sana öyle geliyor çünkü kalp gözün kapalı güzel kardeşim sana bir kurşun dökmek şart.
Asıl senin güzel bir psikolojik tedaviye ihtiyacın var güzel kardeşim. Sana benden birkaç tavsiye. Tanımadığın insanlar hakkında böyle ayrıntılı tespitlere girmeye kalkma. Yazdıklarından saçmalık akıyor ama hala saçmalamaya devam ediyorsun. Sana hakaret etmeden düzgün bir şekilde yaptıklarının yanlış olduğunu söylüyorum. Sen de utanmadan hala aynı şeylerle gelmeye devam ediyorsun. Bir derin nefes al ve yaptıklarının ne olduğunu düşünmeye çalış.

ouroboros

10 Ara 2020
30 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaşlar yöneticiyle nasıl iletişime geçebilirim? Bu şahısla daha fazla muhatap olmak istemiyorum. Yöneticiyle iletişime geçmeme yardımcı olursanız sevinirim. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

Reisci

Reisci

Yerli Ve Milli Hacker
11 Mar 2020
6,569 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ouroboros' Alıntı:
Arkadaşlar yöneticiyle nasıl iletişime geçebilirim? Bu şahısla daha fazla muhatap olmak istemiyorum. Yöneticiyle iletişime geçmeme yardımcı olursanız sevinirim. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

Bana bak mekanımıza gelip bu şekilde davranamazsın buna hakkın yok, saygılı ol!

ouroboros

10 Ara 2020
30 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
reisci' Alıntı:
ouroboros' Alıntı:

Bana bak mekanımıza gelip bu şekilde davranamazsın buna hakkın yok, saygılı ol!

Hocam ben size en başından beri saygılı bir şekilde yaklaşmaya çalıştım. Ancak siz sürekli olarak dalga geçer gibi alakasız cevaplar verip durdunuz. Üstüne bir de beni terör örgütlerine üye olmakla itham etmeye çalıştınız. Yazdıklarınızın üzerine bir düşünmenizi tavsiye ediyorum.

Soner' Alıntı:
Boş boş tartışmayın ya

Hocam konuyu ve verdiği cevapları siz de görüyorsunuz. Yönetimle nasıl iletişime geçebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...