|
Soner' Alıntı:
Bieta' Alıntı:gulmekten yere dustum muhabbetinize ayrica ouroboros osruktan teyare sanki sen her seyi annenin karnindan ogrendin ola sen cala cala yaptin simdi baskasinda sira cok konusma hakmis hade ordan osuruk herif
ouroboros' Alıntı:Bieta' Alıntı:gulmekten yere dustum muhabbetinize ayrica ouroboros osruktan teyare sanki sen her seyi annenin karnindan ogrendin ola sen cala cala yaptin simdi baskasinda sira cok konusma hakmis hade ordan osuruk herif
Hocam ortada bir emek var. İzlediğim filmlerin konularını anlatıp liste hazırlıyorum. Aldığım tek bilgiler vizyon tarihi falan. Düzgün bir şekilde az da olsa doğru yoldan para kazanmaya çalışıyorum. Üslubunuz da pek iyi değil.
Bieta' Alıntı:ouroboros' Alıntı:Bieta' Alıntı:gulmekten yere dustum muhabbetinize ayrica ouroboros osruktan teyare sanki sen her seyi annenin karnindan ogrendin ola sen cala cala yaptin simdi baskasinda sira cok konusma hakmis hade ordan osuruk herif
Hocam ortada bir emek var. İzlediğim filmlerin konularını anlatıp liste hazırlıyorum. Aldığım tek bilgiler vizyon tarihi falan. Düzgün bir şekilde az da olsa doğru yoldan para kazanmaya çalışıyorum. Üslubunuz da pek iyi değil.
calmanin azi cogumu var calmisin filimleri alip yayinliyorsun sen o filimleirn maliyetini veriyormusunki yazinin hakkini versin
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Bieta' Alıntı:gulmekten yere dustum muhabbetinize ayrica ouroboros osruktan teyare sanki sen her seyi annenin karnindan ogrendin ola sen cala cala yaptin simdi baskasinda sira cok konusma hakmis hade ordan osuruk herif
JQTR1' Alıntı:Bieta' Alıntı:gulmekten yere dustum muhabbetinize ayrica ouroboros osruktan teyare sanki sen her seyi annenin karnindan ogrendin ola sen cala cala yaptin simdi baskasinda sira cok konusma hakmis hade ordan osuruk herif
sen erzurumlusun sanırım![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
ouroboros' Alıntı:Merhabalar. Film listeleri üzerine yeni kurmuş olduğum sitemdeki yazıları izinsiz bir şekilde "reisci" kullanıcı şahıs tarafından forumda paylaşılmış. Sitem yeni olduğu için burada paylaştığı yazılarda index alamadım. Buradaki yazılar index aldığı için de benim yazılarım kopya içerik olarak algılanacak ve ben de adsense başvurusu yaptım. Tüm bunlar sitemi kötü bir şekilde etkileyecek. Ben de "reisci" kullanıcı adlı şahısa mesaj attım ve bunları kaldırmasını rica ettim. Düzgün ve kibar bir dille rica etmeme rağmen bana alakasız bir biçimde sen fetöcü müsün dedi. Hayatımda böyle saçma bir şeyle karşılaşmadım. Hem hırsızlık yapıp kaynak dahi göstermeden benim yazılarımı çalıyor hem de beni okyanus ötesindeki bir teröristin örgütüne üye olmakla itham ediyor. Yetkililer tarafından gerekenin yapılmasını rica ediyorum.