Hoşgeldin Misafir

Film Sitesi İçin Doğru Hosting seçimi

Periculo

6 Ağu 2018
72 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar,

Birkaç firmada sınırsız hosting paketlerim var ama hiçbiri warez içeriği desteklemiyor. Film sitesi açtığımızda da yasal sorumluluk kabul etmiyorlar. Film sitesi açmak için dış lokasyonlardan hosting temin etmek şart mı? elimde bir sürü boşta domain bir sürü fikir var ama, yıldım artık web işlerinden. Bir film sitesi açıp rahatıma bakmak istiyorum. Ne bileyim reklama girmeyecekse, natro ya da wnokta'da whoise açık domain ile film sitesi açsam başım derte girer mi? diyelim ki girdi, en kötü ne olur? yabancı firmalardan araştırdığım kadarı ile a2 hosting bu iş için biçilmiş kaftan duruyor, kullanan ve deneyimlerini paylaşacak olan var mı? vakti bol olupta film sitesi açmak isteyen ama bunu gerçekleştiremeyen var mı? ben ssl destekli ve az reklamlı kaliteli bir film sitesi açmayı düşünüyorum. Hosting'in anlık olarak ne kadar kaynağa ihtiyacı var bir film sitesinin?

Periculo

6 Ağu 2018
72 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
film işine girmeyin diyorsunuz kısacası. ben bir oturuşta 4-5 makale yazabilirim ama normal bir işimde var, kafa ve vakit kalmıyor. 19:00 da evdeyim banyo yaptın, yemek bulaşık, kediyi sevdin, saat oldu 22:00. fikir var ama, icraat yapacak şevk yok. örneğin bir fikrim var. elimde oyuncu******com diye alan adı var, çok güzel logoda tasarladım. başta dedim flash oyun sitesi yapayım. yaptımda. sonra kaldırdım yazılımı prestashop için test yapıyorum şimdi sitede. hatta çift yönlendirme yapmışım siteye, onu bile kaldırmaya üşeniyorum şimdi. Şuan onu oyuncu tişörtleri tasarlayan bir site yapmayı planlıyorum, hit ve müşteri olsun diye de altına oyuncu forumu açayım diyorum. hatta bir de blog yardırayım diyorum. ama ben en fazla yazılımsal olarak projeyi bitirebilirim. gerisini yapacak ne vaktim var ne de arzu istek. hazıreticaretsiteleri diye de domain aldım, localde bir sürü site hazırladım, onuda faaliyete geçiremedim henüz. bu noktada anladım ki, ben sadece yapabiliyorum, gerisini getirecek kabileyet bende yok. kısacası içerik olmadan yaptığım her şey boş. bende düşündüm ki bir film sitesi yaparsam yırtarım. ilan vereyim, adsense için sözleşmeli ortak arayım dedim, sonra düşündüm nasıl güveneceğim insanlara. bir sürü olasılık var ama hiçbirinde içerik üretmeden olmuyor.

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Periculo' Alıntı:
film işine girmeyin diyorsunuz kısacası. ben bir oturuşta 4-5 makale yazabilirim ama normal bir işimde var, kafa ve vakit kalmıyor. 19:00 da evdeyim banyo yaptın, yemek bulaşık, kediyi sevdin, saat oldu 22:00. fikir var ama, icraat yapacak şevk yok. örneğin bir fikrim var. elimde oyuncu******com diye alan adı var, çok güzel logoda tasarladım. başta dedim flash oyun sitesi yapayım. yaptımda. sonra kaldırdım yazılımı prestashop için test yapıyorum şimdi sitede. hatta çift yönlendirme yapmışım siteye, onu bile kaldırmaya üşeniyorum şimdi. Şuan onu oyuncu tişörtleri tasarlayan bir site yapmayı planlıyorum, hit ve müşteri olsun diye de altına oyuncu forumu açayım diyorum. hatta bir de blog yardırayım diyorum. ama ben en fazla yazılımsal olarak projeyi bitirebilirim. gerisini yapacak ne vaktim var ne de arzu istek. hazıreticaretsiteleri diye de domain aldım, localde bir sürü site hazırladım, onuda faaliyete geçiremedim henüz. bu noktada anladım ki, ben sadece yapabiliyorum, gerisini getirecek kabileyet bende yok. kısacası içerik olmadan yaptığım her şey boş. bende düşündüm ki bir film sitesi yaparsam yırtarım. ilan vereyim, adsense için sözleşmeli ortak arayım dedim, sonra düşündüm nasıl güveneceğim insanlara. bir sürü olasılık var ama hiçbirinde içerik üretmeden olmuyor.

Sermayen var ise hazır hitli, gelirli bir site satın almayı dene?

TurkCoder

8 Eyl 2017
2,117 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@Periculo insan tek olduğunda bir projeyi bitirmek gelmiyor, birde web işi her manada profluk istiyor, siteyi yaptın yetmiyor seoda yapmalısın, hadi oda bitti makale konu vs derken insanın iştahı kaçıyor tabi :)

Periculo

6 Ağu 2018
72 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
DeepiMpaCt' Alıntı:
Periculo' Alıntı:

Sermayen var ise hazır hitli, gelirli bir site satın almayı dene?

hocam hiç yok. şuan kullandığım bilgisayar bile emanet. ekstra birkaç iş buldum ama, piyasa çok kötü ödeme alamıyorsunuz. aylar önce anakart, işlemci falan aldım hala sistemi çalıştırabilecek duruma getiremedim. ram almadığım için kafamı duvarlara vuruyorum, dolar bu kadar mı yükselir. aldığım her şey hemen hemen aynı fiyatta kaldı ama ramler aldı başını gitti. işin garibi, ikinci el donanımı sıfırdan pahalıya satıyorlar.

TurkCoder' Alıntı:
@Periculo  insan tek olduğunda bir projeyi bitirmek gelmiyor, birde web işi her manada profluk istiyor, siteyi yaptın yetmiyor seoda yapmalısın, hadi oda bitti makale konu vs derken insanın iştahı kaçıyor tabi :)

hocam o konuda sorun yok, hobi olarak yaparım. hatta rich snippet bile yaparım. prestashop kullandıktan sonra, wordpress de çalışmak çok kolay geliyor. ben 650 engellenmiş kaynaklı sayfada, elimde kalan 20 sayfa ile ilk sayfada çıkabiliyorum. ama dediğinizde haklısınız her şeyi yapsanız da içerik ve konu hakikaten sıkıntı. buraya bile 3 gündür ne script atsam diye düşünüyorum. elimde var ama, vay be dedirtsin istiyorum.

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
TurkCoder' Alıntı:
@Periculo  insan tek olduğunda bir projeyi bitirmek gelmiyor, birde web işi her manada profluk istiyor, siteyi yaptın yetmiyor seoda yapmalısın, hadi oda bitti makale konu vs derken insanın iştahı kaçıyor tabi :)

Biz ne zaman açacağız site, jq arayıp duruyor.  :D

Periculo

6 Ağu 2018
72 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Elpidos' Alıntı:
Reis içerik makale vb ekleme işini bana verirsin sen diyer işleri haledersin site giderleri filan benim okadar bütçem yok şuanlık :/
hocam ne sitesi istiyorsan söyle açalım, bir şey ödemeyeceksin. her şeyi ben hazırlarım. adsense üzerinden de anlaşma yapabilmemiz ve resmi olması için bir sözleşme hazırlat ya da hazırla, reklam gelirlerinde ortak olalım.

Elpidos

30 Haz 2018
101 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Periculo' Alıntı:
Elpidos' Alıntı:
Reis içerik makale vb ekleme işini bana verirsin sen diyer işleri haledersin site giderleri filan benim okadar bütçem yok şuanlık :/
hocam ne sitesi istiyorsan söyle açalım, bir şey ödemeyeceksin. her şeyi ben hazırlarım. adsense üzerinden de anlaşma yapabilmemiz ve resmi olması için bir sözleşme hazırlat ya da hazırla, reklam gelirlerinde ortak olalım.
Özel gelirmisin burayı kirletmiyelim