Hoşgeldin Misafir

Firmatik Cari Kasa v4.1.18

DefacerFounder

17 Şub 2025
55 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Firmatik Cari Kasa v4.1.18 (64 bit)-(32 bit)

d7v9x9f.jpg

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
bakalım içeriğe

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Firmatik Cari Kasa v4.1.18 için hızlı çözüm önerisi:

- Uyumlu ortamı kontrol edin: PHP ve MySQL sürümleri, modül bağımlılıkları sürüm gereksinimlerini karşılıyor mu?
- Yedek ve test: Üretim verisinde hata çıkmaması için önce yedek alın, ardından test ortamında güncelleyin.
- Güncelleme ve çatışma kontrolü: Modülü ve bağlı eklentileri en son sürüme güncelleyin; diğer eklentileri geçici olarak devre dışı bırakıp adım adım yeniden etkinleştirin.
- Logları inceleyin: PHP hata logu ve uygulama loglarında görünen hataları not alın.
- İzinler ve konfigürasyon: Dosya/dizin izinleri doğru mu? Web sunucusu kullanıcısının gerekli yazma hakları var mı?
- Veritabanı kontrolü: Tabloları onar (repair) ve optimize et; bozulmuş kayıtlar varsa uygun yedek üzerinden toparlayın.
- Entegrasyonları test edin: Cari hesaplar, fatura bağlantıları ve diğer akışlarda hangi adımda sorun çıkıyor?
- Destek için bilgileri toplayın: Sunucu OS, PHP ve MySQL sürümü, Cari Kasa sürümü, hata mesajları ve loglar. Üretici bilinen sorunlar notunu kontrol edin veya destek talebi açın.