Hoşgeldin Misafir

Firmatik Lotus Muhasebe v2.7.1

ruguaglowarez

Yekaterinburg
15 Ocak 2019
1,560 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
En Son Sürümüdür beğen ve bir teşekkürü çok görmeyin şifre için istekte bulunun lütfen gönderilecektir. Daha önceki sürümde hatalar olduğundan bu sürüme geçiş yapsın kullanan arkadaşlar.

Firmatik Lotus Muhasebe v2.8.00

Kod:
[hide]https://mega.nz/file/3ckx0QSS#MAfqeltZIPAE4CTrHMhG0eqLLlnlmsquJ1HhzZqD930[/hide]

sottobosco

27 Ara 2022
10 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hiçbirinde Worm(solucan) yoktu ama bu dosyanızda tehlikeli kabul edilen bir backdoor vbs tespit edildi. Sizin bilmeden paylaştığınızı düşünüyorum. Bundan dolayı kontrol etmenizi rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim iyi geceler.

polatalemdar0

2 Ocak 2023
33 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Crack yapmış olduğum yazılımları bundan böyle TURKHACK'de paylaşıma açıyorum çoğu yazılım buraya özel olacak başka hiç bir yerde paylaşım yapmayacam.

Lotus muhasebe programıyla işletme muhasebenizi bir üst seviyeye taşıyın. İçerisinde cari hesap programı, stok takip programı, fatura programı, kasa ve banka işlemleri, ajanda ve randevu oluşturma, internet üzerinden online kullanma gibi pek çok özelliği bulabilirsiniz.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
teşekkürler

bybluee

22 Eyl 2018
44 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Crack yapmış olduğum yazılımları bundan böyle TURKHACK'de paylaşıma açıyorum çoğu yazılım buraya özel olacak başka hiç bir yerde paylaşım yapmayacam.

Lotus muhasebe programıyla işletme muhasebenizi bir üst seviyeye taşıyın. İçerisinde cari hesap programı, stok takip programı, fatura programı, kasa ve banka işlemleri, ajanda ve randevu oluşturma, internet üzerinden online kullanma gibi pek çok özelliği bulabilirsiniz.

teşekkür ederim güzel insan

ruguaglowarez

Yekaterinburg
15 Ocak 2019
1,560 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hiçbirinde Worm(solucan) yoktu ama bu dosyanızda tehlikeli kabul edilen bir backdoor vbs tespit edildi. Sizin bilmeden paylaştığınızı düşünüyorum. Bundan dolayı kontrol etmenizi rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim iyi geceler.
Bahsettiğin malware yada trojan değil yazılım açıldığında doviz kurları vb. için internete erişim sağlıyor kendi orjinalinde webroot kullanırsanız engelleyebiliyorsunuz bağlanmamasını her hangi bir zararlı içerik yok exe içersinde decompile edip inceleye bilirsiniz.

sottobosco

27 Ara 2022
10 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bahsettiğin malware yada trojan değil yazılım açıldığında doviz kurları vb. için internete erişim sağlıyor kendi orjinalinde webroot kullanırsanız engelleyebiliyorsunuz bağlanmamasını her hangi bir zararlı içerik yok exe içersinde decompile edip inceleye bilirsiniz.
Harika Bir İnsansınız.... Teşekkür ederim. Durumu açıkladığınız için ayrıca teşekkür ederim.... Her şey gönlünüzce olsun sağlıcakla kalın.

DİMORF

19 Ocak 2023
2 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

link nasıl geliyo