|
teşekkürlerFirmatik Lotus v3.0.12 - Yayınlanma Tarihi: 20.04.2024
![]()
![]()
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yama dosyasını C:\Firmatik\Lotus klasörü içersine kopyalayıp yönetici olarak çalıştırın işlemden önce windows yada varsa özel virus yazılımınızı devre dışı bırakın patch işlemi bitene kadar daha sonra açın aksi takdirde yama işleminde hataya sebep olabilir.
değerliğstadım proogram belirli bir zaman sonra demoya hakkınız dolmak üzere diyor ve 1 hafta somra aşılıyor lisans ekranı geliyor lisanslamamız isteniyor her türlü seçenekte kapanıyor anladığım kadırıylen patch belirli bir zaman için geçerli sonra demoya geçip ve daha sonrada her türlü kapanıyor başka çözüm vrmı acaba ustam size zahmet olacakFirmatik Lotus v3.0.12 - Yayınlanma Tarihi: 20.04.2024
![]()
![]()
Yama dosyasını C:\Firmatik\Lotus klasörü içersine kopyalayıp yönetici olarak çalıştırın işlemden önce windows yada varsa özel virus yazılımınızı devre dışı bırakın patch işlemi bitene kadar daha sonra açın aksi takdirde yama işleminde hataya sebep olabilir.
Her hangi bir sorun yok kendimde kullanıyorum büyük ihtimal işlemde bir yanlışlık vardeğerliğstadım proogram belirli bir zaman sonra demoya hakkınız dolmak üzere diyor ve 1 hafta somra aşılıyor lisans ekranı geliyor lisanslamamız isteniyor her türlü seçenekte kapanıyor anladığım kadırıylen patch belirli bir zaman için geçerli sonra demoya geçip ve daha sonrada her türlü kapanıyor başka çözüm vrmı acaba ustam size zahmet olacak
hocam ben windows 10 64 bit kullanıyorum bende önceki versiyonlarıda kullandım hata yok idi bunda hata veriyor neye göre benim yakında süremin dolduğunu hesaplıyor bilmiyotum ve daha sonrada lisansımın olmadığını ve yeniden lisans almam gerektiğini söylüyor bu programın bu versiyonu için başka bir çözüm olurmu hocam yardımcı olursanız çok makbule geçerdeğerliğstadım proogram belirli bir zaman sonra demoya hakkınız dolmak üzere diyor ve 1 hafta somra aşılıyor lisans ekranı geliyor lisanslamamız isteniyor her türlü seçenekte kapanıyor anladığım kadırıylen patch belirli bir zaman için geçerli sonra demoya geçip ve daha sonrada her türlü kapanıyor başka çözüm vrmı acaba ustam size zahmet olacak
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
teşekkürlerFirmatik Lotus v3.0.12 - Yayınlanma Tarihi: 20.04.2024
![]()
![]()
teşekkürlerTeşekkürler paylaşım için, yama için ise emeğine eline sağlık hocam.
Edit : Link eklenmemiş hocam bilgin olsun.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim