Hoşgeldin Misafir

Firmatik Lotus v3.0.12 (64 bit)-(32 bit)

djsulkay

14 Kas 2020
227 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Firmatik Lotus v3.0.12 - Yayınlanma Tarihi: 20.04.2024

9jcq8ey.png

j5ptt1w.png

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Yama dosyasını C:\Firmatik\Lotus klasörü içersine kopyalayıp yönetici olarak çalıştırın işlemden önce windows yada varsa özel virus yazılımınızı devre dışı bırakın patch işlemi bitene kadar daha sonra açın aksi takdirde yama işleminde hataya sebep olabilir.
teşekkürler

yaka

30 Tem 2023
164 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

9jcq8ey.png

j5ptt1w.png

Yama dosyasını C:\Firmatik\Lotus klasörü içersine kopyalayıp yönetici olarak çalıştırın işlemden önce windows yada varsa özel virus yazılımınızı devre dışı bırakın patch işlemi bitene kadar daha sonra açın aksi takdirde yama işleminde hataya sebep olabilir.
değerliğstadım proogram belirli bir zaman sonra demoya hakkınız dolmak üzere diyor ve 1 hafta somra aşılıyor lisans ekranı geliyor lisanslamamız isteniyor her türlü seçenekte kapanıyor anladığım kadırıylen patch belirli bir zaman için geçerli sonra demoya geçip ve daha sonrada her türlü kapanıyor başka çözüm vrmı acaba ustam size zahmet olacak

ruguaglowarez

Yekaterinburg
15 Ocak 2019
1,560 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
değerliğstadım proogram belirli bir zaman sonra demoya hakkınız dolmak üzere diyor ve 1 hafta somra aşılıyor lisans ekranı geliyor lisanslamamız isteniyor her türlü seçenekte kapanıyor anladığım kadırıylen patch belirli bir zaman için geçerli sonra demoya geçip ve daha sonrada her türlü kapanıyor başka çözüm vrmı acaba ustam size zahmet olacak
Her hangi bir sorun yok kendimde kullanıyorum büyük ihtimal işlemde bir yanlışlık var

yaka

30 Tem 2023
164 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
hocam ben windows 10 64 bit kullanıyorum bende önceki versiyonlarıda kullandım hata yok idi bunda hata veriyor neye göre benim yakında süremin dolduğunu hesaplıyor bilmiyotum ve daha sonrada lisansımın olmadığını ve yeniden lisans almam gerektiğini söylüyor bu programın bu versiyonu için başka bir çözüm olurmu hocam yardımcı olursanız çok makbule geçer

fsmhan

23 Ara 2017
911 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

9jcq8ey.png

j5ptt1w.png

teşekkürler