WebFlix - Movies - TV Series - Live TV Channels - Subscription
TvFlix v1.1 - Movies - TV Series - Live TV Channels for Android TV
Flix App Movies - TV Series - Live TV Channels - TV Cast
3 in 1 SİSTEM OLARAK PAYLAŞMAYA KARAR VERDİM Hepsi Son Sürümdür.
Hatta TVFLİX 1.2 Henüz Biyerde Paylaşılmadı Ben Kendı Lisansımdan Güncelleme Alıp Sizlere Paylaşıyorum Bu Film Dizi İşlerini Bıraktığımdan Dolayı Belki Aranızdan Biri Bu İşi Yapmak İster Benimde Sizlere Bir Faydam Dokunsun TurkHacks Ailesine Armağanım Olsun.
Tek Admin Panelden Hem Android TV - Hem APK - Hemde Web Site Olarak Yönetebilme İmkanı Vardır. Eğer Web Sürümünü Kullanmak İstemiyor İseniz İçinde Ayrı Olarak Admin Paneli Paylaştım Android TV Ve Telefon Apk Uygulamasını Tek Panelden Yönetebilirsiniz.
Klasör klasör ayırdım kurulumları dahil.
İNDİR :
VT :
TvFlix v1.1 - Movies - TV Series - Live TV Channels for Android TV
Flix App Movies - TV Series - Live TV Channels - TV Cast
3 in 1 SİSTEM OLARAK PAYLAŞMAYA KARAR VERDİM Hepsi Son Sürümdür.
Hatta TVFLİX 1.2 Henüz Biyerde Paylaşılmadı Ben Kendı Lisansımdan Güncelleme Alıp Sizlere Paylaşıyorum Bu Film Dizi İşlerini Bıraktığımdan Dolayı Belki Aranızdan Biri Bu İşi Yapmak İster Benimde Sizlere Bir Faydam Dokunsun TurkHacks Ailesine Armağanım Olsun.
Tek Admin Panelden Hem Android TV - Hem APK - Hemde Web Site Olarak Yönetebilme İmkanı Vardır. Eğer Web Sürümünü Kullanmak İstemiyor İseniz İçinde Ayrı Olarak Admin Paneli Paylaştım Android TV Ve Telefon Apk Uygulamasını Tek Panelden Yönetebilirsiniz.
Klasör klasör ayırdım kurulumları dahil.
İNDİR :
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
VT :
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
Moderatör tarafında düzenlendi: