Hoşgeldin Misafir

Forum hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Slayer49

1 Kas 2017
1,073 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
proallturkey' Alıntı:
@likeforyou ve @scriptking arkadaş eski üyeyi nerden görebilir demiş bende profilden kopyaladım arkadaş lmalum bugün kayıtlı forum bilgisi 0 ki seoda iyi olduğunu söylüyor ve mybb ve xenforo uzmanı olduğunu iddia ediyor bende biliyorsa diye sundum

yeni gelen kişiler nereden bulacak kardeşim ;)
mantıklı düşün diye kaç kere dedim :D

LikeForYou

26 Eyl 2017
728 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Forum bilgisi 0 derken, ne demek istiyorsun hocam.
Foruma bugün girdi diye, daha önce MYBB kullanmamışmı sayılıyor.Varsın kullanmasın sen gidipde az daha bilgilen diyemezsin.
İster öğrenir ister öğrenmez özgür bir insan.Ayrıca o kadar bilgili olsan burada kendini tatmin etmeye uğraşmazdın.

WaReZ

27 Eki 2017
378 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@slayer49 kardeş hem saçma konu açıyon hemde bu üye uzaklaşsın banlansın mantıklı konuş yazıyon @turkcoder bir bakarsan sevinirim bune be durumu izah ediyorum mybb bilmeyen insan biliyoruml diyor bilmiyorsan biliyorum deme rütbe isimleri bile saçma hacker deyince adam konu açıyor site hackleme bilmiyor sadece konu açıyor bu üyeye site nasıl hacklenir diye sorarsan cevapvermez lakin arada bir site hackleyin ve gömen üyeler var bunlar nadirler sen bunlara sorcan hackere değil

Slayer49

1 Kas 2017
1,073 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
proallturkey' Alıntı:
@slayer49 kardeş hem saçma konu açıyon hemde bu üye uzaklaşsın banlansın mantıklı konuş yazıyon @turkcoder bir bakarsan sevinirim bune be durumu izah ediyorum mybb bilmeyen insan biliyoruml diyor bilmiyorsan biliyorum deme rütbe isimleri bile saçma hacker deyince adam konu açıyor site hackleme bilmiyor sadece konu açıyor bu üyeye site nasıl hacklenir diye sorarsan cevapvermez lakin arada bir site hackleyin ve gömen üyeler var bunlar nadirler sen bunlara sorcan hackere değil

konuyu düzgün okurmusun taslak diyorum ve hacker kavramı tek site hacklemek değil ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...