Hoşgeldin Misafir

Forum Halkı Yazılımda Hangi Dili Kullanıyor?

poeice

poeice

Sanırım En İyisiyim...
Petersburg
19 Ağu 2021
1,246 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamlar dostlar,
PHP, Java ve Python arasında sizce en iyisi (Gelecekte) hangisi?
Hangi dilde en keyifli kodları yazdınız?

Şahsi görüşüm web alanında php kullanmak en iyisi (Laravel dahilse)

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hepsinin niteligi farkli; php web tarafinda is gorecektir, java ise cogunlukla mobil uygulamalarda one cikiyor(banka apklari vs.), python ise malum her turlu tool olusturulabilir. Amac dahilinde hepsi tercih sebebi olabilir.

databasefuc

19 Mar 2024
52 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
kral hack aracı yazacaksan c++ önemlidir c++ hız ve performans açısından müthiş bir dil ama c++ zordur bundan dolayı python dan başla eğer web geliştiriciysen php iyidir bide php nin kütüphanesi var laravel o da iş görüyor mobil uygulama yazacaksan flutter , java veya kotlin kullanabilirsin.

poeice

poeice

Sanırım En İyisiyim...
Petersburg
19 Ağu 2021
1,246 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hepsinin niteligi farkli; php web tarafinda is gorecektir, java ise cogunlukla mobil uygulamalarda one cikiyor(banka apklari vs.), python ise malum her turlu tool olusturulabilir. Amac dahilinde hepsi tercih sebebi olabilir.
PHP Türklerin kırmızı çizgisidir hepimiz tercih ediyoruzdur sanırsam.
Evet php sadece web alanında iş görür.

Phpnin avantajıda bir sınırının olmaması ve hızlı olması

poeice

poeice

Sanırım En İyisiyim...
Petersburg
19 Ağu 2021
1,246 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
kral hack aracı yazacaksan c++ önemlidir c++ hız ve performans açısından müthiş bir dil ama c++ zordur bundan dolayı python dan başla eğer web geliştiriciysen php iyidir bide php nin kütüphanesi var laravel o da iş görüyor mobil uygulama yazacaksan flutter , java veya kotlin kullanabilirsin.
C++ en çok kafamı karıştıran dil ama dediğin gibi harika bir dil her yazılımcının mutlaka ögrenmesi gerek gerçekten.

babalite33

Kıbrıs
29 Mar 2019
384 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bana kalırsa PHP hem kolay hemde herşey sizin elinizde hayali koda dökmek gibi birşey.
Yanı sıra laravel,codeigniter tercihim bunlardada çok güzel beğendiğim projeler yazılmış olarak var.

Ek olarak ise android studio ve javascript / visual basic / C# ve C++ da mobil için yeterli şuanlık benim için.

Görsel Olarak ise ASP.NET temalarına bayılıyorum gerçekten aşırı orjinal ve canlı duruyor ama daha onu öğrenme fırsatım olmadı.

Not eklim birde son olarak vakti olan android studio da kotlin kısmını öğrensin ben daha onada geçemedim kotlin ilede çok güzel dizaynlar oluyor.