Hoşgeldin Misafir

Forum içerisinde izinsiz paylaşım

Dr Leland Townsend

6 Eyl 2017
16,497 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
bihinmehen' Alıntı:
JQTR1 isimli admin, benim blogumdan izinsiz olarak içerik alıp konu açmıştır. Konu adresi <--

Konuya kaynak olarak benim konumun eklenmesini veya konunun silinmesini istiyorum.

bende 3 tane efes fıçı yanına çıtır leblebi bir paket de mavi lark istiyorum (biralar soğuk olursa iyi olur) ama ne yazık ki hayattaki her istediğimiz olmuyor

bihinmehen

10 Eki 2020
2 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
NasyoneL' Alıntı:

JQTR1' Alıntı:
bihinmehen' Alıntı:
JQTR1 isimli admin, benim blogumdan izinsiz olarak içerik alıp konu açmıştır. Konu adresi <--

Konuya kaynak olarak benim konumun eklenmesini veya konunun silinmesini istiyorum.

bende 3 tane efes fıçı yanına çıtır leblebi bir paket de mavi lark istiyorum (biralar soğuk olursa iyi olur) ama ne yazık ki hayattaki her istediğimiz olmuyor

Literary' Alıntı:

Çok yazık size..

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Burası warez içerikli bir forum, hak iddaa etmek ne kadar mantıklı burada bilemiyorum ama @JQTR1 arkadaşın isteğini yerine getir yada getirmek istemiyorsan konuyu kilitle uzamasın.

Bu arada canımı efes fıçı çektirdiniz.

Dr Leland Townsend

6 Eyl 2017
16,497 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
DeepiMpaCt' Alıntı:
Burası warez içerikli bir forum, hak iddaa etmek ne kadar mantıklı burada bilemiyorum ama @JQTR1 arkadaşın isteğini yerine getir yada getirmek istemiyorsan konuyu kilitle uzamasın.

ne demek kilitle burda yerli ve milli efesimizi müdafaa ediyoruz vatan haini deep

CyberHawk

CyberHawk

WebMaster
Adana
12 Ara 2018
16,070 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
JQTR1' Alıntı:
DeepiMpaCt' Alıntı:

ne demek kilitle burda yerli ve milli efesimizi müdafaa ediyoruz vatan haini deep

ben tahmın etmıstım zaten fetocu o