Hoşgeldin Misafir

Forum için öneriler

crypto

crypto

Karanlık özgürlüktür.
localhost
6 Ağu 2023
1,061 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
  • Paylaştığımız gönderileri görebilmek için herhangi bir yer bulamıyorum açıkçası, getirilmesi güzel olabilir.
  • Bizimde logo vs. paylaşacağımız alan var mı? Ben göremedim var ise yoruma bilge arkadaşlar link bırakırsa bakalım.
  • Son sıralar fazla garip insan türedi, bir doğrulama getirilebilir.
Okuyan ve zaman ayıran bütün herkese teşekkür ederim..

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
  • Paylaştığımız gönderileri görebilmek için herhangi bir yer bulamıyorum açıkçası, getirilmesi güzel olabilir.
  • Bizimde logo vs. paylaşacağımız alan var mı? Ben göremedim var ise yoruma bilge arkadaşlar link bırakırsa bakalım.
  • Son sıralar fazla garip insan türedi, bir doğrulama getirilebilir.
Okuyan ve zaman ayıran bütün herkese teşekkür ederim..

Merhaba,

Öneri / şikayetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz. Forum yöneticileri talebiniz hakkında bilgilendirilecek, tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

İyi forumlar.

mawt

4 Mar 2022
2,251 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kral 2.https://www.turkhacks.com/forum/uyelerimizin-calismalari.56/ burada logolarımızı paylaşıyoruz istediğin alan burası sanırsam
3. Konuya gelirsek gerçekten forumda az ve öz adam olmamız lazım olduğunu düşünüyorum kendi adıma vur kaç la foruma gelip 1 kaç saat forumdan alacağını alıp bir daha bu foruma uğramayan insanlara ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum

crypto

crypto

Karanlık özgürlüktür.
localhost
6 Ağu 2023
1,061 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kral 2.https://www.turkhacks.com/forum/uyelerimizin-calismalari.56/ burada logolarımızı paylaşıyoruz istediğin alan burası sanırsam
3. Konuya gelirsek gerçekten forumda az ve öz adam olmamız lazım olduğunu düşünüyorum kendi adıma vur kaç la foruma gelip 1 kaç saat forumdan alacağını alıp bir daha bu foruma uğramayan insanlara ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum
Yardımın için teşekkür ederim kardeşim. Son yazın içinde kesinlikle sana katılıyorum.