sessizkral
- 15 Şub 2024
- 346 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Selamün Aleyküm Turkhacks ailesi! 
Aileye katıldım, hoş geldim!
Burada hepinizin paylaşımlarına hayran kaldım, ellerinize sağlık! Ancak, bu kadar güzel içerik arasında bir sıkıntı da var ki… Sanırım hepimiz benzer bir dertten müzdaripiz: 
Scriptler!
Ya lisanslı oluyor, kırılmamış! Ya da tam anlamıyla "hatalı scriptler" oluyor. Hani, bazen %25'lik kısımda bu sorunlarla karşılaşıyoruz (belki biraz abartmış olabilirim, ama ne demişler; sorun büyüdü mü, %25 hemen %50 olur!)
Şimdi, bu kadar scriptin içine basılan shell'leri falan söylemiyorum bile!
Eğer sunucularda WAF (Web Application Firewall) olmasa, herkes patlar! Bu kadar açıklığı olan bir sistemde WAF olmadan kimseyi bırakmam. Hadi bakalım, kaybolan verileri bir araya getirmek 2-3 hafta sürer! 
Bu durumun daha da ilerlememesi için forum yetkililerinin biraz daha el atması gerektiğini düşünüyorum. Hem açılan konuların takibi konusunda biraz daha hassasiyet gösterilebilir, hem de bu script sorunları biraz daha azalabilir.
Tabii ki herkesin emeğine sağlık, ama bu konuda biraz daha dikkat edilirse çok seviniriz.
İyi çalışmalar! 
Aileye katıldım, hoş geldim!
Scriptler!
Ya lisanslı oluyor, kırılmamış! Ya da tam anlamıyla "hatalı scriptler" oluyor. Hani, bazen %25'lik kısımda bu sorunlarla karşılaşıyoruz (belki biraz abartmış olabilirim, ama ne demişler; sorun büyüdü mü, %25 hemen %50 olur!)
Şimdi, bu kadar scriptin içine basılan shell'leri falan söylemiyorum bile!
Bu durumun daha da ilerlememesi için forum yetkililerinin biraz daha el atması gerektiğini düşünüyorum. Hem açılan konuların takibi konusunda biraz daha hassasiyet gösterilebilir, hem de bu script sorunları biraz daha azalabilir.
Tabii ki herkesin emeğine sağlık, ama bu konuda biraz daha dikkat edilirse çok seviniriz.