Hoşgeldin Misafir

Forum sitesi satılıyor.

Cyberdark

4 Ocak 2024
83 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba arkadaşlar.Kendime ait Hackingle alakalı forum sitesini satıyorum.

Site hakkında

Forum 8 ay önce açıldı. Forum Azerbaycanda yaratılmış bir forum. Normal olarak kullanıcıların çok kısmı Azərbaycanlı.Ama sorun olmaz çünkü çok kısmı Türkçe biliyor.Sitede toplamda 580+ kullanıcı var. 460+ forum paylaşılmıştır.Forum xenfero ile yapılmış bir forum.Gorunumu ve performansı çok iyi.

Cpanel hosting de kuruldu premium hosting paketi kullanıyorum.Her şey limitsiz.

Site bir sozle mükemmel ötesi.

Gerekli tüm eklentiler özellikler var.

Bununla bitmedi...

Sitede paylaşılan tüm forumlar otomatik olarak telegram kanalınıza yönlendiriliyor

Bununlada bitmediii.....

Uzerinde ctf.mysite.org subdomaininde CTF platforması var.Ve içine tüm özellikleri var.ctf platforması ayri bir vpsde çalışıyor.

Fiyat söylemeyeceğim bu kadar emeğin fiyatını siz söyleyin.Açık artırma yapalım.

Siteyi görmek için özelden yazın.Reklam olmasın diye paylaşmadim

astralglikos

astralglikos

Astral Glikos
21 Ara 2017
1,317 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Türkçe anlamı karanlık siber demektir ve fazla bir anlam ifade etmez cyber security olsaydı fiyat belirtirdim ama bunun için bir düşüncem yok alan adı değer belirleme yaptığımda ise 50 dolar ile 120 dolar arasında fiyat çıkıyor

Cyberdark

4 Ocak 2024
83 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Türkçe anlamı karanlık siber demektir ve fazla bir anlam ifade etmez cyber security olsaydı fiyat belirtirdim ama bunun için bir düşüncem yok alan adı değer belirleme yaptığımda ise 50 dolar ile 120 dolar arasında fiyat çıkıyor

Tamam hocam teşekkürler.İnseAllah biri çıkar alır su forumu .Vaktim yok .emeğine yazık olmasın diye satıyorum

Atlas

Turkhacks
18 Haz 2018
1,763 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kaşif
Sisteme kayıt olunduğu anda erişilen başlangıç rütbesidir. Bu userler alım-satım bölümüne konu açamazlar. Hacklink & Shell satışı hariç* herhangi bir bölüme alım satım konusu açmaları halinde sorgusuz-sualsiz silinir.

Normal şartlar da bu konunun silinmesi gerekmekte Azeri kardeşlerimize duyduğum sempati sebebi ile işlem yapmayacağım…

Yönetimdeki arkadaşlar işlem yapabilir.

Cyberdark

4 Ocak 2024
83 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kaşif
Sisteme kayıt olunduğu anda erişilen başlangıç rütbesidir. Bu userler alım-satım bölümüne konu açamazlar. Hacklink & Shell satışı hariç* herhangi bir bölüme alım satım konusu açmaları halinde sorgusuz-sualsiz silinir.

Normal şartlar da bu konunun silinmesi gerekmekte Azeri kardeşlerimize duyduğum sempati sebebi ile işlem yapmayacağım…

Yönetimdeki arkadaşlar işlem yapabilir.
Merhaba hocam.Öncelikle gösterildiğiniz saygıya göre size teşekkür ediyorum.Bu kural hakkında bilgim olmadığı için forum paylaşdım bu yüzden özür dilerim.Bu kurala uymak için gerekli hesap yükseltmelerini yapmaya hazırım.Saygılar