Hoşgeldin Misafir

Şikayet Forum Üzerinden Hacklink Satışı Adı Altında Dolandırıcılık

Forum içi konular hakkında şikayet
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ganyotcu

24 Kas 2024
2 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Site üzerinden hacklink satışı gerçekleştirdiğini belirtmiş olan melez122 ile Skype üzerinden ulaşım sağladık. 600 USD Tether olarak bir gönderim sağladık. Ancak kendisine 24.10.2024 tarihinden sonra ulaşım sağlayamamış ve hizmetimizi alamamış durumdayız. Konuda bahsi geçen konuşmaların Skype üzerinden alınmış olan ekran görüntüleri eklenmiştir. Kişi hala aralıklarla Skype'a giriş sağlamaktadır ancak hiçbir mesajımıza dönüş yapmamaktadır.
Ödeme kripto ile sağlandığı için hesaptan gönderim yapıldığına dair ekran görüntüleri adminler tarafından talep edilmesi halinde anında iletilecektir.
Bilgilerinize sunar gereğinin yapılmasını talep ederim.

ippp24u.jpg
bbss0ru.jpg

Düzenleme: 1 Kanıt daha eklendi. Son mesajını eklemeyi unutmuşum.
5av2xra.jpg

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,249 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Site üzerinden hacklink satışı gerçekleştirdiğini belirtmiş olan melez122 ile Skype üzerinden ulaşım sağladık. 600 USD Tether olarak bir gönderim sağladık. Ancak kendisine 24.10.2024 tarihinden sonra ulaşım sağlayamamış ve hizmetimizi alamamış durumdayız. Konuda bahsi geçen konuşmaların Skype üzerinden alınmış olan ekran görüntüleri eklenmiştir. Kişi hala aralıklarla Skype'a giriş sağlamaktadır ancak hiçbir mesajımıza dönüş yapmamaktadır.
Ödeme kripto ile sağlandığı için hesaptan gönderim yapıldığına dair ekran görüntüleri adminler tarafından talep edilmesi halinde anında iletilecektir.

ippp24u.jpg
bbss0ru.jpg

Merhaba,

Öneri / şikayetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz. Forum yöneticileri talebiniz hakkında bilgilendirilecek, tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

İyi forumlar.

mawt

4 Mar 2022
2,251 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

ippp24u.jpg
bbss0ru.jpg

Düzenleme: 1 Kanıt daha eklendi. Son mesajını eklemeyi unutmuşum.
5av2xra.jpg
geçmiş olsun çok büyük bir para

astralglikos

astralglikos

Astral Glikos
21 Ara 2017
1,317 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
hacklink yasa dışı ticarettir ve kimsenin bunu yapmaya veya satın alım ı yapamaz buna karşıyım adminlerin bu hacklink olayını anlaması için ufak bir örnek göstermek isterdim ama maalesef gösteremiyorum ama şöyle söyleyebilirim
tr sitelerine gizlice link bırakma işidir ve bu hacklink yüzünden çoğu firma kapatmıştır bu konuda Adminlerin ve Yöneticilerin ağır tepki koymasını bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

Dr Leland Townsend

6 Eyl 2017
16,497 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
hacklink yasa dışı ticarettir ve kimsenin bunu yapmaya veya satın alım ı yapamaz buna karşıyım adminlerin bu hacklink olayını anlaması için ufak bir örnek göstermek isterdim ama maalesef gösteremiyorum ama şöyle söyleyebilirim
tr sitelerine gizlice link bırakma işidir ve bu hacklink yüzünden çoğu firma kapatmıştır bu konuda Adminlerin ve Yöneticilerin ağır tepki koymasını bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
Black hat yasak değil ayrıca satışının etikliğini geçtim patlayınca alana zarar. Ben genelde normal backlink tercih ediyorum.

astralglikos

astralglikos

Astral Glikos
21 Ara 2017
1,317 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Black hat yasak değil ayrıca satışının etikliğini geçtim patlayınca alana zarar. Ben genelde normal backlink tercih ediyorum.
hacklink yasa dışı simülasyona girer ve yasaktır bu gün backlink sağlamak için ya yorum yaparsın yada paylaşım yaparsın veya orjinal sitenin sahibinden satın alırsın ama başkaları tarafından o sitenin içine örümcekler koyarak gizli saklı bağlantı bırakıp o sitenin dasdasdasdas.html gibi indexletmeleri yasaktır buda google sizleri spam kategorisine almasına olanak tanır

Atlas

Turkhacks
18 Haz 2018
1,763 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@ganyotcu Ticaret yapmadan önce forum içi teyit almalıydın kaldı ki ticaret yaptığın kişi Kaşif rütbesine sahip yani burası için emek harcamamış güvenilirlik şahibeli...
Forum dışı iletişim sağlamışsın hata üstü hata @melez122 Konu ile alakalı cevap bekliyoruz!

Sonuç belli de işte üstümüze düşeni yapalım.

ZahirCoder

ZahirCoder

Moderator
Moderator
25 Ağu 2017
5,208 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@ganyotcu Ticaret yapmadan önce forum içi teyit almalıydın kaldı ki ticaret yaptığın kişi Kaşif rütbesine sahip yani burası için emek harcamamış güvenilirlik şahibeli...
Forum dışı iletişim sağlamışsın hata üstü hata @melez122 Konu ile alakalı cevap bekliyoruz!

Sonuç belli de işte üstümüze düşeni yapalım.
Ticaret yapma hakkı bulunmayan birinden alım yapmasaymış herhangi bi destek sağlamamak lazım aslında burda bi kural varsa mukakkak sebebi vardır acı yoldan öğrenmeyi seçmiş arkadaş

Exlonea

15 Ocak 2022
1,808 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Geçmiş olsun. Yöneticilerimizin veya tim liderlerimizin bilgisi dahilinde ticaret yaparsanız sorun yaşamazsınız. Bu kaçıncı oldu bilmiyorum ama her seferinde bu tür sorunların ana nedeni forumdan habersiz olarak ticaret yapılmasından kaynaklanıyor. Dolandırıldıktan sonra bilgi veriliyor bu şekilde de iş işten geçmiş oluyor malesef. İnşallah sorun çözülür kimse mağdur olmaz.

Atlas

Turkhacks
18 Haz 2018
1,763 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
"@melez122" kullanıcı adlı kişiye savunma yapabilmesi için yeterli süre tanınmıştır.
Ancak belirtilen süre içerisinde geri dönüş yapılmaması nedeniyle, şikayet unsurları aynen kabul edilmiştir.

Sonuç;
ilgili kullanıcının foruma erişimi engellenmiştir.

Uyarı;
Ticaret yapmadan önce, forum kuralları ve güvenliği açısından mutlaka karşı tarafın güvenilirliği konusunda teyit alınması gerekmektedir. Forum içindeki rütbe, katılım ve geçmiş ticaret değerlendirmelerini göz önünde bulundurmak, olası mağduriyetlerin önüne geçmenize yardımcı olacaktır. Unutmayın, doğrulama yapmak her zaman sizin sorumluluğunuzdadır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...