Hoşgeldin Misafir

Foruma Bugün Giriş Yaptım

nournika

5 Tem 2023
939 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kardeşlerim ayırlı bereketli Janti Günleriniz olsun. Tüm ortaklarıma da hayırlı cumalar.

Müsade ederseniz inceden
Bir klarnet manyağası ve dinleyicisi olaraktan, tekrardan foruma katıldığım için tekrardan hürmetlerimi iletmek isterim.

Esasında Sakarya Çiftetellisi olarak bilinir. Sakarya romanları kardeşlerimiz düğünlerde iyi üfler bu çiftetelliyi.
Fakat Mustafa Kandıralı üstadın icraa ettiği kandıra yöresinin de sahiplendiği çiftetelliye çökmenin alemi yok. Sizinle paylaşmak istedi bu kara çucuk.

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,245 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaşla ayırlı bereketli Janti Günleriniz olsun. Tüm ortaklarıma da hayırlı cumalar.

Müsade ederseniz inceden
Bir klarnet manyağası ve dinleyicisi olaraktan, tekrardan foruma katıldığım için tekrardan hürmetlerimi iletmek isterim.

Esasında Sakarya Çiftetellisi olarak bilinir. Sakarya romanları kardeşlerimiz düğünlerde iyi üfler bu çiftetelliyi fakat Mustafa Kandıralı üstadın icraa ettiği kandıra yöresinin de sahiplendiği çiftetelliye çökmenin alemi yok.
Sizinle paylaşmak ister bu kara çucuk.

Merhaba,

Turkhacks.com forumlarına hoş geldiniz. Forumda güzel vakit geçirmeniz temenni eder, aşağıda bulunan konuları incelemenizi tavsiye ederiz.

Misyon;

Forum Kuralları;

Nasıl Rütbe Alırım?

İyi forumlar.

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Profil ayarlarını ve şifreyi tekrar kontrol et. Giriş sorunları varsa, şifre yenile veya destek ekibiyle iletişime geç.

nournika

5 Tem 2023
939 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
eskiden olsa sıkıntıydi şimdi hiç bir sıkıntı yok beraber oynanıyor hemde güzel çalıyorlar sanırım merak ettin şeker mahallesi ni
Ben genellikle kendim çalarım kendim oynarım AYI gibi. Bu hep böyle oldu. Gerek duymuyorum mağalleye çevreye arkadaşa. Ben bıraktım öyle şeyleri.

Tam tersi insanlar mesela, biz astağne köşelerinde gözlerimizin yaşıyla sınanırken, gelme cürreti dahi göstermeyenlerdir genelde. Kibirden hep bunlar işte.