Hoşgeldin Misafir

Foruma Giriş HK.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Starvos

22 May 2019
270 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar;

Öncelikle tüm yönetici arkadaşlara kolaylıklar diliyorum. Şöyle bir sorunum bu son zamanlarda foruma her girdiğimde önce “cloudflare” sonra ise “bcaptha” doğrulamalarından geçiyorum. Doğrusu güvenlik önlemi olduğunu biliyorum ama çok can sıkıcı. Ki bazen bcaptha sayfa yenilediğimde de karşıma çıkıyor. Konuyu sizinle paylaşmak istedim. İyi çalışmalar diliyorum.

Saygılarımla;

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,247 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar;

Öncelikle tüm yönetici arkadaşlara kolaylıklar diliyorum. Şöyle bir sorunum bu son zamanlarda foruma her girdiğimde önce “cloudflare” sonra ise “bcaptha” doğrulamalarından geçiyorum. Doğrusu güvenlik önlemi olduğunu biliyorum ama çok can sıkıcı. Ki bazen bcaptha sayfamyenilediğimde de karşıma çıkıyor. Konunuzu sizinle paylaşmak istedim. İyi çalışmalar diliyorum.

Saygılarımla;

Merhaba,

Öneri / şikayetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz. Forum yöneticileri talebiniz hakkında bilgilendirilecek, tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

İyi forumlar.

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba,

Ip ve tarayici degisimlerinde guvenlik protokolleri yeniden cikacaktir. Ayrica dandik bir VPN'in kirli ip araligini binlerce kisi kullanabilmektedir; bu sebeple VPN yada proxy kullaniyorsaniz daha fazla cikacaktir. Sabit bir tarayicidan giriyorsaniz ve ip adresi degismedi ise birkac gun sonra cikacaktir. 36 saattir ayni tarayici acik ve bir sorun yasamadim.

Yasamis oldugunuz sorunlari lutfen birdirmeye devam edin.

Iyi forumlar.

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Telefondan ve kendi internetim ile giriyorum daima. VPN kullanmıyorum
Taraciyi acip kapiyor iseniz bundan dolayi cikiyor olabilir, yada gizli sekmeden giris yapiyor iseniz. Bunlara ek olarak anlik saldiri girisimi oldu ise guvenlik protokolleri zorluk seviyesi artmaktadir.

Starvos

22 May 2019
270 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Saygideger @Starvos konumunuz Turkiye disi gozukuyor, bu sebeple ana guvenlik duvari haric cf tarafinda bir dogrulama daha aliyorsunuz. Bu sabit ip adresiniz ise ayricalik tanimlayabiliriz.
Evet @DeepiMpaCt hocam konumum Türkiye dışı ve bu sabit IP adresim. Çözüm için çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar diliyorum

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Evet @DeepiMpaCt hocam konumum Türkiye dışı ve bu sabit IP adresim. Çözüm için çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar diliyorum
Problemin cozulmus olmasi gerekiyor, tarayici ve ip adresi degistirmezsen 2-3 gun bir dogrulama cikmayacaktir.

Graves

Graves

Karanlık Özgürlüktür
Moderator
9 Eki 2024
10,449 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba söylenilen durum bende yok sadece tarayıcı kapatıp açınca oluyor ip adresi sabit olduğunda bi sorun çıkmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...