|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Yok hocam hiç bir proxy programı kullanmıyorum VPN dahilproxy programı kullanma girersin
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Yanlışlıkla olmuş olabilir hocam bilmiyordum bunun yasak olduğunu da artık daha dikkatli olurum teşekkürlerkesinlikle ya proxy yada vpn girmissindir baska turku bloklamaz seni @TRUVA
Hocam başka modemim yok açıkçası modemi kapat aç falan yaptım ama yok yine giremiyorumBen geçen yönetime aynı durumdan muzdarip olduğumu söyledim, VPN ve proxy ile giriş yapılamıyor bazen foruma, farklı modeme geçip ordan giriyorum.
Simdi bir proxy ip'si dusunelim, barindigi veri merkezi uzerinde belki yuzbinlerce ip var. Leblebi kafalı lamer tayfasi bunlar uzerinden bize saldirdi ise gerekli durumlarda komple veri merkezini banlayip gecmis olabiliriz.Ben geçen yönetime aynı durumdan muzdarip olduğumu söyledim, VPN ve proxy ile giriş yapılamıyor bazen foruma, farklı modeme geçip ordan giriyorum.
Hocam size özel mesaj atamıyorum da rica etsem siz atar mısınız istediğiniz bilgileri iletiyim çok teşekkürler bu araca ilgilendiğiniz içinSimdi bir proxy ip'si dusunelim, barindigi veri merkezi uzerinde belki yuzbinlerce ip var. Leblebi kafalı lamer tayfasi bunlar uzerinden bize saldirdi ise gerekli durumlarda komple veri merkezini banlayip gecmis olabiliriz.
@borsa16 problem yasadiginiz ip ve saglayiciyi iletisim formundan gonderirseniz inceleriz.
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Yok hocam baktım etkin değil ayarları otomatik ayarla şeklinde duruyorMerhaba
Windows 10 veya Windows 11 kullanıcıysanız eğer kurulumda gelen proxy ayarı etkin localhost ta olsa sıkıntı yaratabiliyor hatta ve hatta windows whatsapp kurup kullanırsanız video fotoğraf vs alamıyor ve gönderemiyorsunuz .
Eğer ektin ise eklediğim resimlerden bakarak devredışı bırakıp devam edebilsiniz.
![]()
Simdi bir proxy ip'si dusunelim, barindigi veri merkezi uzerinde belki yuzbinlerce ip var. Leblebi kafalı lamer tayfasi bunlar uzerinden bize saldirdi ise gerekli durumlarda komple veri merkezini banlayip gecmis olabiliriz.
@borsa16 problem yasadiginiz ip ve saglayiciyi iletisim formundan gonderirseniz inceleriz.
Kontrol etmistik sanki engelleme cikmamisti, kontrol edelim yeniden.Olur öyle eşşoleşşeklik yaparlar geçer giderler, kalıcı olanların kafasını güççükken ezmek gerek. Ben de atayım da ip adresimi benimkine de bakın 4 gündür normal modemimden giremiyorum![]()