Hoşgeldin Misafir

Foruma giriş yapamıyorum rica etsem yardımcı olur musunuz

borsa16

15 Ara 2024
317 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
selamın aleyküm hayırlı geceler arkadaşlar

Sorry, you have been blocked​

You are unable to access turkhacks.com

Bu hatayı alıyorum hiç bir şekilde giriş yapamıyorum teşekkürler

n0va

26 Haz 2020
1,802 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ben geçen yönetime aynı durumdan muzdarip olduğumu söyledim, VPN ve proxy ile giriş yapılamıyor bazen foruma, farklı modeme geçip ordan giriyorum.

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,149 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ben geçen yönetime aynı durumdan muzdarip olduğumu söyledim, VPN ve proxy ile giriş yapılamıyor bazen foruma, farklı modeme geçip ordan giriyorum.
Simdi bir proxy ip'si dusunelim, barindigi veri merkezi uzerinde belki yuzbinlerce ip var. Leblebi kafalı lamer tayfasi bunlar uzerinden bize saldirdi ise gerekli durumlarda komple veri merkezini banlayip gecmis olabiliriz.

@borsa16 problem yasadiginiz ip ve saglayiciyi iletisim formundan gonderirseniz inceleriz.

borsa16

15 Ara 2024
317 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Simdi bir proxy ip'si dusunelim, barindigi veri merkezi uzerinde belki yuzbinlerce ip var. Leblebi kafalı lamer tayfasi bunlar uzerinden bize saldirdi ise gerekli durumlarda komple veri merkezini banlayip gecmis olabiliriz.

@borsa16 problem yasadiginiz ip ve saglayiciyi iletisim formundan gonderirseniz inceleriz.
Hocam size özel mesaj atamıyorum da rica etsem siz atar mısınız istediğiniz bilgileri iletiyim çok teşekkürler bu araca ilgilendiğiniz için

hacker_hayalet45

8 Ocak 2024
1,976 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba
Windows 10 veya Windows 11 kullanıcıysanız eğer kurulumda gelen proxy ayarı etkin localhost ta olsa sıkıntı yaratabiliyor hatta ve hatta windows whatsapp kurup kullanırsanız video fotoğraf vs alamıyor ve gönderemiyorsunuz .
Eğer ektin ise eklediğim resimlerden bakarak devredışı bırakıp devam edebilsiniz.

borsa16

15 Ara 2024
317 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba
Windows 10 veya Windows 11 kullanıcıysanız eğer kurulumda gelen proxy ayarı etkin localhost ta olsa sıkıntı yaratabiliyor hatta ve hatta windows whatsapp kurup kullanırsanız video fotoğraf vs alamıyor ve gönderemiyorsunuz .
Eğer ektin ise eklediğim resimlerden bakarak devredışı bırakıp devam edebilsiniz.

Yok hocam baktım etkin değil ayarları otomatik ayarla şeklinde duruyor

n0va

26 Haz 2020
1,802 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Olur öyle eşşoleşşeklik yaparlar geçer giderler, kalıcı olanların kafasını güççükken ezmek gerek. Ben de atayım da ip adresimi benimkine de bakın 4 gündür normal modemimden giremiyorum :D

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,149 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Olur öyle eşşoleşşeklik yaparlar geçer giderler, kalıcı olanların kafasını güççükken ezmek gerek. Ben de atayım da ip adresimi benimkine de bakın 4 gündür normal modemimden giremiyorum :D
Kontrol etmistik sanki engelleme cikmamisti, kontrol edelim yeniden.