Hoşgeldin Misafir

Foruma VPN'le erisim sikintisi

brutalc0mbat

26 Ağu 2024
86 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Herkese merhaba iyi forumlar.
gecen haftadan itibaren foruma ulasim konusunda sikinti cekiyorum. VPN kullaniyorum, bazi VPN lokasyonlariyla giris yapamiyorum. Forum yakin bi zamanda bazi IP adreslerini kara listeye mi aldi veya herhangi bi degisiklik mi yasandi? benzer sikinti yasayan baskasi oldu mu?

Kusura bakmayin eger bu mesaji dogru konuya acmadiysam baska nereye acacagimi bilemedim.

Sham

Sham

r00tSHAM
THS
15 Haz 2024
527 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
kardesim VPNsiz ben de sikinti yasamiyorum ama VPNle girislerde sikinti yasiyorum forum VPN IPlerini blocklamis gibi ama tabi ki bilemem. VPNsiz giris yapmak istemiyorum
Cloudflare var o yüzden captcha alıyorsun. VPN ile gireceğim diyorsan captcha çözmen lazım ama vpnsiz de girsen bir problem olmaz?

brutalc0mbat

26 Ağu 2024
86 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Cloudflare var o yüzden captcha alıyorsun. VPN ile gireceğim diyorsan captcha çözmen lazım ama vpnsiz de girsen bir problem olmaz?
bu gune kadar hep captcha cozerek giriyordum sikinti cikmiyordu gecen haftaya kadar ben de anlamadim aktivitemde hicbi degisiklik de olmadi, bi sabah uyandim giremedim.
neyse bakalim artik belki bi sikinti vardir ileride cozulur, VPNsiz giris yapmak biraz sakat gibi sanki

Graves

Graves

Karanlık Özgürlüktür
Moderator
9 Eki 2024
10,450 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
bu gune kadar hep captcha cozerek giriyordum sikinti cikmiyordu gecen haftaya kadar ben de anlamadim aktivitemde hicbi degisiklik de olmadi, bi sabah uyandim giremedim.
neyse bakalim artik belki bi sikinti vardir ileride cozulur, VPNsiz giris yapmak biraz sakat gibi sanki
Hocam turkhacksa güvenin siz suç işlemediğiniz sürece 3 şahıslara vermez fakat suç işlediniz örnek [email protected] iftar çeker log ister merak etmeyin suçlu değilseniz güvendesiniz demekdedir