Hoşgeldin Misafir

Forumda Şikayetçi Olduğum Bir Konu Var

Kasposa

30 Eyl 2018
251 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba değerli THS sakinleri.

Forum güzel bir şekilde işliyor eyvallah ancak kimse kimseye bir şey öğretmiyor? Herkes gövde gösterisi peşinde. 

Şimdi diyeceksiniz bir sürü açıklayıcı başlık var. Kardeşim sen bunlardan hangisinden faydalanıyorsun? En basitinden bi injection?   Bu trigonometri gibi oldu. Trigonometrik bilgileri verdim gerisi sende. Olur mu abi öyle? Önce biraz soru tipi göster, nasıl çözeceğini göster bu tipi.

Herkes yazıyor şurası hacked!  

Anlat da insanlar faydalansın.

Hatam var ise düzeltin.

SurHan

28 Kas 2017
4,186 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
İlk Önce Hiç Kimse bişey öğretmiyor diye bir şey yoktur.Forumda ''Öğrenci Defacer'' Rütbesi vardır.Öğrencilere Eğitim Veriyoruz.Başvurabilirsin
Konu Olarak Sadece Kodlamalar Çoğunlukla Atmışlığımız oluyor.O Bölümün Adı örnek php tanıtımı ve ayrıntıları ve örnek olarak paylaşılmıştır.Ordan Bakarak Açılmış Konuyu örnek alabilirsin.
Birüsürü Başlık Var.Forumda 11638 Konumuz Mevcut .

Konun İçin Teşekkür Ederiz.Bir Hatan Yok Teşekkürler

CyberHost

CyberHost

уєиι яαкı
Hindistan
12 Kas 2017
3,358 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kimse bir kişinin ne alanda bir şey öğrenmek istediğini bilemez kimisi web hack öğrenmek ister kimisi web master sosyal mühendislik gibi özelden ya da forum içersinde abi ben şunu öğrenmek istiyorum diye bir başlık konu açarsan geri dönüş yapılır.

By_AgeNT

27 Kas 2018
94 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Forumda arama diye bir yer var farkındaysan öğrenmek istediğin şeyi oradan arıyacaksın adam nasıl yapmış öğreneceksin sonra adam yaparken nereden ulaşmış yaptığı açığa onuda öğrenip sende o açıktan bir şey bulacaksın ve pentest yapacaksın.

Kimse birşey bilmiyor diye defacerliği bırakamam.

Gjz0

Gjz0

ᴛᴀᴋᴅɪʀ ᴇᴛᴍᴇꜱᴇʟᴇʀᴅᴇ ᴛᴀᴋʟɪᴛ ᴇᴅᴇᴄᴇᴋʟᴇʀ
2 Ocak 2018
764 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bilgi çok geniş bir kavram dolayısıyla ne kadar zorlarsak zorlayalım herşeyin forumda mevcut olması mümkün değil.
Biz yeni dostlar edinmek, birazda olsa araştırmayı, öğrenmeyi seven insanlara bazı çıkarımlar, tavsiyeler sunmayı amaçlıyoruz. Kaldıki hack forumu olduğundan "xxx hacked" tarzı konuların fazla olması doğal. Arkadaşların dediği gibi zaman zaman eğitim için insanlar alınıyor takip ettiğin takdirde başvurunu yaparak seni daha ileriye götürecek insanlarla tanışabilirsin.
İyi forumlar.

Wingless

6 Ara 2018
1,267 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sen bu forumda kimse kimseye birşey öğretmiyor diyorsunda bu forumdaki yüksek rütbedeki kişilere sence birimi öğretti şu şöyle bu şöyle diye herkes araştırma yaparak öğreniyor eğer sen araştırma yapmazsan oturup birinin gelip anlatmasını beklersen ilerleyemezsin.Ama bence bu forum diğer bütün forumlardan çok daha iyi .

Kasposa

30 Eyl 2018
251 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Beni yanlış anlayanlar da olmuş doğru anlayanlar da :)

Zaten bilmiyorum değil ancak örneğin defacerlik için de ince ayrıntılar vardır. Ben bunları forumdaki basit anlatımlardan çıkartamam değil mi? Bu sebeple aslında bu başlığı açtım. Örneğin ben havij kullanırken sen belki başka bir şey kullanıyorsun veya manuel olarak bi kolay yolu vardır?

En basitinden birkaç tane siteyi aynı anda düşürüp aynı anda indexlemek? Elbette bunların kolay yolları var ancak yıllardır peşini kovalasam da injection konusunda yol kat edemedim.

Bu sebeple DDoS saldırılarına yönelip 2015 yılında ilk BotNet ağımı oluşturup pişmanlıkla dağıttım. Örneğin şu an BotNet kur deseniz kuramam. Çünkü eski kolaylığı yok günümüzde.

Kısacası biraz kısayolları da aramızda paylaşsak :)

İlginiz için de Teşekkür Ederim :)