Hoşgeldin Misafir

forumla ilgilenebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TurkCoder

8 Eyl 2017
2,117 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
moderatörlük için belli kurallar şarttır, öncelikle birebir yüzyüze görüşme gerekli, ayrıca daha önce modluk yapmış olmanda gerekli, bir çok şey gerekiyor kısacası, ama bana ben modluğa başvuracağım diyorsan..

Adı / Soyadı:
Telefon Numarası (sadece türk numaraları):
İkamet Adresi:
Gün/Ay/Yıl Doğum Tarihi:
Günlük Online Süresi:
Bildiğiniz Programlar:
Kaç Senedir Net Ortamındasınız:
Daha Önce Görev Aldığınız Forumlar:
Referansınız Varsa (?):
Neden Bizimle Çalışmak İstiyorsunuz?:
Belirlenen zamandada yüzyüze görüşülecektir, skype vb bir sistem üzerinden..

Megabyte

12 Kas 2017
342 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
TurkCoder' Alıntı:
moderatörlük için belli kurallar şarttır, öncelikle birebir yüzyüze görüşme gerekli, ayrıca daha önce modluk yapmış olmanda gerekli, bir çok şey gerekiyor kısacası, ama bana ben modluğa başvuracağım diyorsan..

Adı / Soyadı:
Telefon Numarası (sadece türk numaraları):
İkamet Adresi:
Gün/Ay/Yıl Doğum Tarihi:
Günlük Online Süresi:
Bildiğiniz Programlar:
Kaç Senedir Net Ortamındasınız:
Daha Önce Görev Aldığınız Forumlar:
Referansınız Varsa (?):
Neden Bizimle Çalışmak İstiyorsunuz?:
Belirlenen zamandada yüzyüze görüşülecektir, skype vb bir sistem üzerinden..

bu konular önemli ;)

MiRaT

13 Kas 2017
2,077 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Reelde Görüşmediğimiz Kişilere Modluk Vermiyoruz Kardeşim Dilediğin Başka Tim Varsa Başvuru Formunu Mail Olarak Tarafıma Gönderebilirsin

Slayer49

1 Kas 2017
1,073 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Burada benim yetki verme yetkim yok lakin referans olabilir.
Ve ben senin ile görüştüğümde kendini göster uygun görülürse elimden geleni yapacağım söyledim ben onca yoğunluğuma rağmen senin kadar aktiflik gösteriyorum neredeyse yanlış anlama isterim seni Android bölümünde ama açtığın pek konu android bölümünde değil güncel haberler tarzı bir şey yani göze çarpan ve dikkat çeken konular açmanın öneririm :) termux hakkında konular araştırmanı Android hack hakkında konular açmanı veya android üzerinde tespit edilen expoitleri paylaşman gerek yani böyle göze çarpacak şeyler lazım iki konu açtım hadi mod olayım davası maalesef yok he ol bana zararından yok eyw ama rütbe verebilecek birisi değilim mirat beyin dediğini yap başvurunu yap ve daha güzel içeriklerle Android bölümünü canlandır eğer Android clup istiyorsan yani :) hangi bölümü istiyorsan ÖZGÜN konular ile canlı tut :) varlığın belli olsun o bölümde yani :) inşallah uygun görülüp alınırsin :)

Hataylee

19 May 2018
7,318 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Slayer49' Alıntı:
Burada benim yetki verme yetkim yok lakin referans olabilir.
Ve ben senin ile görüştüğümde kendini göster uygun görülürse elimden geleni yapacağım söyledim ben onca yoğunluğuma rağmen senin kadar aktiflik gösteriyorum neredeyse yanlış anlama isterim seni Android bölümünde ama açtığın pek konu android bölümünde değil güncel haberler tarzı bir şey yani göze çarpan ve dikkat çeken konular açmanın öneririm :) termux hakkında konular araştırmanı Android hack hakkında konular açmanı veya android üzerinde tespit edilen expoitleri paylaşman gerek yani böyle göze çarpacak şeyler lazım iki konu açtım hadi mod olayım davası maalesef yok he ol bana zararından yok eyw ama rütbe verebilecek birisi değilim mirat beyin dediğini yap başvurunu yap ve daha güzel içeriklerle Android bölümünü canlandır eğer Android clup istiyorsan yani :) hangi bölümü istiyorsan ÖZGÜN konular ile canlı tut :) varlığın belli olsun o bölümde yani :) inşallah uygun görülüp alınırsin :)

saol usta izindeyim çalışmaya devam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...