Hoşgeldin Misafir

Forumların amacı?

''KARAHANLI''

Россия
5 Kas 2024
196 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba arkadaşlar hacking siber yada diğer forumların hepsinin tek bir amacı öğren uygula sohbet et rütbe al tekrar normal üyeye ve renge dön bir zaman sonra tekrar gel yada reel hayat ile devam etmek değilmi benmi yanlış biliyorum saygı kuralları dışına çıkmadan bu konuyu tartışalım.​

astralglikos

astralglikos

Astral Glikos
21 Ara 2017
1,317 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
karışık bir durumdur diğer forumlarda bulabileceğin tek şey satılmaktır başka birşey bulamazsın diğer forumlarda açıkça belirteyim senden birşey elde etmeden yağmurlu havada su vermezler :D

''KARAHANLI''

Россия
5 Kas 2024
196 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
karışık bir durumdur diğer forumlarda bulabileceğin tek şey satılmaktır başka birşey bulamazsın diğer forumlarda açıkça belirteyim senden birşey elde etmeden yağmurlu havada su vermezler :D
her zaman diyorum yine deyim tc. Kadar bilin ama p"cl"k etmeyin diye birkaç kişi satmaya kalktı sattdılarda ekiplerden attırdım başka Forumlardan :)

Atlas

Turkhacks
18 Haz 2018
1,763 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba, güzel bir tartışma konusu açmışsın.
Aslında forumların ve benzeri toplulukların amacı, genelde bilgi paylaşımı, kendini geliştirme, fikir alışverişi, ve bir şekilde sosyalleşme olarak özetlenebilir.
Ancak, herkesin bu süreci yaşama biçimi farklıdır.

+ Öğrenmek ve Uygulamak
+ Sohbet ve Topluluk Olmak
+ Rütbe ve Motivasyon
+ Reel Hayat Dengesi

Bu döngü doğru yaşandığında, insanlar bilgiyi alır, paylaşır, büyür ve sonra ya topluluğun bir parçası olmaya devam eder ya da öğrendiklerini reel hayatta uygulamaya yönelir.
Önemli olan, etik ve saygı kuralları çerçevesinde hareket etmektir.

Turkhacks'in varoluş amacı;