|
Codex' Alıntı:Herkese Çok Teşekkür Ederim Neden Bırakıyorsun Konusuna Kısa Cevap Ben Tim Adamıyım Tim Olmadan Zevk Vermiyor Hack İşleri Herkese Eywallah
Güzel Konuştun Dostum,Bende Arkadaşın Bu Yorumu Yazıcağını Tahmin Etmiştim O yüzden Önceki Yorumum Öyleydi Arkadaş Kendi Halindeydi,Gördüğüme Göre Grup Ortamında da Ailedeki Kardeşleriyle de Pek Alakadar Değildi. Bu Aileye Önem Vermedin Kardeşlerin Sana Önem Verdi Seni Time Alıp Her Türlü Sorunu Yanıtladılar Ama Sen Yazıyı Okuyup,Gerekli Bilgileri Aldın Geçtin.Çok Canın Sıkılınca da Böyle Bir Bahane Buldun. Nys Ben Herkesden Haberdarım Kardeş Ben Slayer Dostumunda Comolocco Hocamında Başkalarınında Nasıl Biri Olduğunu Bilirim Sen Foruma Kayıt Olduğundan Beri Seni Takipteydim Hatırlarsan Sana Açıkça Birkaç Soru Sordum Hayır Cevabını Verdin Ama Ben Seni Time Gelmeden Tespit Etmiştim.Bunlar Benim Bildiğim İş Sizlere de TiMiN Adını Kirletmesin Diye Anlattım.Tim Adamıyım Demişsin Söyle Bakalım Tim Yokmuydu da Sen Tim Yok Dedin Tim Vardı Her zaman Vardı Sen Sadece Time Uymadın Timle,Aileyle Alakadar Olmadın Kısacası Kardeşlerini Takmadın. Bu Yaptıklarını Sanki Üzerine Düşeni Yapmışsın Gibi 5-10 Site Hackleyip Çıkıyosun Biz Üzerimize Düşeni Aileyi Ayakta Tutarak Yaparız Bende Hergün Site Hacklerim Bazı Dostlarım Beni Bilirler Arkadaşlarıma Shelli Site Attığım Var Üşenip Abilerimden Shell İstediğim Var.Başka Bir Bahanene Gelelim Çalışıyorum Yorgunum Diyosun Buyur Bende Çalışıyorum Ailemiz İçindeki Herkes Çalışıyo Madem Çok Yoruluyosun Sanala Pek Giremiyosun İzin İste Sonra Devam Edersin Sanala.Son Olarak Codex Sözüm Burda da Sana Benim Birkaç Tezim Vardı Onları Doğrulayıp Gittiğin İçin Sana Ayrıca Teşekkür Ederim.Organikpiskos' Alıntı:Codex' Alıntı:Herkese Çok Teşekkür Ederim Neden Bırakıyorsun Konusuna Kısa Cevap Ben Tim Adamıyım Tim Olmadan Zevk Vermiyor Hack İşleri Herkese Eywallah
keyfin bilir dostum kalmak zor iştir uğraşmak zor iştir bu oyle bir zaantir ki ailen gibidir çok seversin ama gidemezsin hata kimdedir bilinmez ya biz sana değer vermedik yada sen bizi s.kine takmadın yolun açık olsun ne diyelim umarım arkamızdan iyi konuşursun
MiRaT' Alıntı:Argo kelimeler bidaha duymak istemiyorum nekadar üst düzey yönetici olsada mesajı editledim bidahakine dikkat edin giden gitmiştir konu kapandı.
MiRaT' Alıntı:Argo kelimeler bidaha duymak istemiyorum nekadar üst düzey yönetici olsada mesajı editledim bidahakine dikkat edin giden gitmiştir konu kapandı.