Hoşgeldin Misafir

Forumu Kullanmama Kararı Aldım Nedenmi

akaynar

3 Eki 2021
94 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Nedeni aslında basit forum da bazı içerikler hakkında ki bunlar tema ve script özellikle bu 2 kategori de birkaç tema ve birkaç script indirdim veya indirmeye çalıştım konuları görebilmek için zaten yapılmış olan yorumyaz ve beğen eyvallah yapalımda indirme yapılan konuların hepsinde aynı yorumlar teşekkürler, eyvallah, sağol, bir bakalım, indirelim, çalışıyormu, umarım çalışıyor, çoğu yorumlar bunlardan ibaret aslında herneyse bu durum forum yönetimi tarafından yapılmış bu sorun değil fakat tema ve script indirmeyle alakalı birçok indirme linki kırılmış temalarda da aynı durum hatta bazı temalardi indirip yüklediğimde hata, bozuk,ws buradan indirdiğim hiçbir tema ve script i kullanamadım demek istediğim zaten internette ya kırıl link yada indirilen tema ve scriptleri kullanamadığımız okadar çöp site varki yığınla aslında forum adına ve forumun seçkin olması adına bu konulara deyinerek konu açtım lakin forumda bazıları buna tepki verdi neymiş paramı alıyoruzda sana hizmet verelim demeye getirdiler aslında yani gerçekten saçma ve mantık dışı düşünceli yorumlar gördüm pardon da benim sitemdeki hiçbir yönetici bu tavırları yapamaz yaptırmam birşey paylaşıyorsan ozaman doğru düzgün içerik paylaş internetteki çöp sitelerde olduğu gibi paylaşımlar yapma kaldıki tepkiyi veren bir arkadaşta Major kendisine sonyazılımın ilan ve ajans scriptini gönderdim safirin 2 teması ile birlikte sanırım 4 tema gönderdim kendi isteği doğrultusunda ilan scripti ni geri gönderdi bu konuyu açtıktan sonra temaları atması için benim ona artık para ödemem gerekiyormuş madem öyle ozaman baştan bana para karşılığı yapacağını söyleseydin ve script ve temaları elinde tutup başkalarına da satmayacaksın herneyse uzatmaya gerçekten gerekyok ama benim olan bir sitede buşekilde davranılmasına asla musaade etmezdim.

Majer

1 Nis 2021
862 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
dostum bu forum 1 kişiye ait değil ortak karar var, ben normalde ücretsiz atacaktım fakat yaptığın yorumlar beni çok tilt etti eski aklım olsa şuan çoğu yerden silmiştim seni burda acıtasyon yapmayada gerek yok çıkış profilinin o kısımda veya çerezleri sil geç

Hades

almanya
14 Eyl 2020
256 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ya bide yazılımlar ahım şahım bişey olsa ajans yazılımı ajans v2 ilan yazılımı desen tarihi eser temalara bişey demiyorum bide bende sandım cok sey var ha :D
bendeki yazılımları görse bu kafayı yer heralde :D:D

Majer

1 Nis 2021
862 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
" script ve temaları elinde tutup başkalarına da satmayacaksın herneyse uzatmaya gerçekten gerekyok ama benim olan bir sitede buşekilde davranılmasına asla musaade etmezdim."
Sen Bunları diyene kadar
ben çoktan birilerine sattım hizli bi insanımdır attığın yazılımlar zaten arşivimin ilklerindendir :D

gnrmstf

23 Şub 2019
585 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Benim burada en komiğime giden şey arkadaşın forumdaki yorumlardan şikayet etmesi ve bunun üzerine profiline bakıyorum 1 tane yararlı konusu yok. Attığı mesajlar boş mesajlar. Tamamiyle sömürücünün tekisin gelmiş burada akıl veriyorsun. Önce bi paylaşım yap bakalım foruma katkın olsun ondan sonra eleştirmeye yüzün olsun. Ne değişik insanlar var ya :)

Majer

1 Nis 2021
862 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Benim burada en komiğime giden şey arkadaşın forumdaki yorumlardan şikayet etmesi ve bunun üzerine profiline bakıyorum 1 tane yararlı konusu yok. Attığı mesajlar boş mesajlar. Tamamiyle sömürücünün tekisin gelmiş burada akıl veriyorsun. Önce bi paylaşım yap bakalım foruma katkın olsun ondan sonra eleştirmeye yüzün olsun. Ne değişik insanlar var ya :)
çoktan ban yemesi gerekirdide işte :)