Hoşgeldin Misafir

Fransa Hacker 7bin lira aldı benden yardım gerek!

nisa

12 Eki 2021
14 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Buraya yeni geldim bu arada sevindim. 

Size durumu böyle anlatayım

Oyundan bir kızla tanıştım ve 101 level hesabıma girdirttim oynasın sevinsin diye. Bununla Facebooktan bıle konuşuyordum güven verdi baya. Fransada yaşıyor ve ismi Hacer. Soy ismi Facebookta yazılan doğruysa onuda biliyorum yani.

Hesabı 5 bin liraya satacaktım alıcıda vardı bu arada.

Şimdi ben hesabımı satacaktım onca emek var zaten 5 yıldan fazla var yani. Annem durumumuz yok diye yazma tıg modelleri yapıp satıyordu.
Okuldan kitap parasıda istediler paramız yetmedi. Annemin sırtı elleri tutmaz oldu. Dedim anam için satayımda hesabımı parasını ona vereyim.
Sizde biliyorsunuz bu zamanda geçinmek zor ve anneler cennettir evladı için herşey yaparlar.
Bu kız gitti ödemeleri attı hesabımıda çaldı geride vermiyor.

Baktım bir gün annem ağlıyor buz dolabımız boş diye. Dayanamadım tek çarem bu dedim ve yeniden devam girdim oyuna 2 yılda level 80 oldum. 
Team kurup benim bu hesabımıda çaldılar ve küfür taciz zorbalık ediyorlar beni paylaşıp. Tehdit ettiler diye davada açmadım benim numaramı bulmaya deniyorlar bunu yaymak için her yerde. 

Bu hesabıda 2 bin TL'ye satim dediydim. Ödemeleri geri çekmişler grup kurup ve ban yedi hesabım. Instagramda paylaşıyorlar şimdi hala resimlerimi ve tehditlerini. Bana yine başka yerlerden ulaşıp hesabı geri açıp çalacaklarını ve satacaklar dediler. Arkadaşımında Instagram hesabına giriş yapmaya denediler bana ekran resmi attıydı baya şok oldum bunlar nasıl hacker team diye. Onada kod geliyordu telefonuna çok korktum.

Lütfen team olarak bana akıl verin heryere baktım okudum Gmail felan yazdım arama yerine ama PC baya eski ve donuyor ondan birşey yapamıyorum.

Stressten kaç gündür uyku düzenim bozuk ve rüyama giriyor titriyorum her seferde. 
Annem bu durumda rezil oluyor öteki tarafı düşünüpte Allah var demiyorlar. Benim anam hiç gün yüzü göremiyecek mi ve hak etmedim.

Çok safım lütfen beraber bir çare bulak gerekirse parayı yedirtmiyelim onlara.
Bu saatte yazdım bunu kusura bakmayın.

Destek bekliyorum hayatımda bir kez oda anam için.

Teşşekkürler

Nisa

Yardımcı olmak isteyenler seslide ariyabilir bir yerlerden ve atarım ne gerekirse benden, yeter ki annemin hakkını yemesinler.

nisa

12 Eki 2021
14 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
JQTR1' Alıntı:
saat sabah 5 hiç üşenmedin mi şu hikayeyi yazmaya :D

Vallah benim için buyuk para fakir olmak nedir bilir misniz bilmiyorumda, bunun saati olmaz 5 lira için dövüyoz milleti sen ne diyorsun bu zamanda 1 kuruş bile değerlı.

reisci' Alıntı:
Mectruy hikayeleri gibi bu ney la :)

Sen ne şiirler yazardın benim halde olsan senin emeklerin olsa bıiri alıp gitse...

Turkuaz' Alıntı:
Yapacağın şey savcılığa şikayette bulunmak.Yazıklarına göre trojan yemiş olabilirsin.Böylelikle şifreleri çalıyorlardır. @nisa

Param yine gider piskolojim zaten 0 bide 00 olur yine verirsem para davaya...

NasyoneL' Alıntı:
Üstüne soğuk su iç

Yare yare herşeye vardır bir çare
a...ma etmezsen nolur yani...

OrganikPiskos' Alıntı:
Geçmiş olsun elden bir şey gelmez

Burada hack yok mu tanılmış yer sonuçta o kadar şey okudum
Akıl verin yardım etmezseniz bile sevinirim
Aklınızda bir fikir olursa der misiniz

Her derde bir çare vardır elbette hele hele burada....

Jo੮੮A' Alıntı:
yardım ederim fakat 5 bin tl de ben alırım :D :D

Sen yardım ettınde ben vermedim mi o 5 bini benim hakkımı sana yedirtirim gine onlara nasip olmasın.
Allah bilir herşeyi ve baya zor durumdayım ki yardım soruyorum adam gibi.