-Arkadaşlar fazla uzatmanın anlamı yok direk anlatıma geçeyim.
-1)İlk önce githuba linkten kayıt oluyorsunuz. (Link :
github.com
)
-2)üye olduktan olduktan mail onayı yaptıktan sonra github öğrenci paketine uye olacaz burda sorun yasayanlar youtubeden yardım alabilir .
Bu bağlantıya tıklayıp GitHub Student Developer Pack buna üye oluyorsunuz ve burda size bir form gelecek bu formda öğrenci olmanızı doğrulamayı isteyecek ben bilgileri doğru yazıp resim bölümün e en son aldığım teşekkür belgesini gönderdim ve yaklaşık 12 saat sonra uyeligim onaylandı . ( bu en zor ve sabır gerektiren bolumdur dikatli olursanız halledersiniz
-3)githuba Öğrenci olarak kayıt yaptıktan sonra
nc.me
bu bağlantıya tıklayıp github la giriş yapıyorsunuz .
-4)giriş yaptıktan sonra gerisi kolay site sizi nc.me sitesine yonledirecek oraya alan adınızı seçin ve bilgilerini falan girip en sonda istediğiniz hosting e nameserverle yonlendirebilirsiniz .
-Dikat etmeniz gereken her hasaba 1 domain veriyor
-1)İlk önce githuba linkten kayıt oluyorsunuz. (Link :
Build software better, together
GitHub is where people build software. More than 100 million people use GitHub to discover, fork, and contribute to over 330 million projects.
-2)üye olduktan olduktan mail onayı yaptıktan sonra github öğrenci paketine uye olacaz burda sorun yasayanlar youtubeden yardım alabilir .
GitHub Student Developer Pack
The best developer tools, free for students. Get your GitHub Student Developer Pack now.
education.github.com
-3)githuba Öğrenci olarak kayıt yaptıktan sonra
Build software better, together
GitHub is where people build software. More than 100 million people use GitHub to discover, fork, and contribute to over 330 million projects.
-4)giriş yaptıktan sonra gerisi kolay site sizi nc.me sitesine yonledirecek oraya alan adınızı seçin ve bilgilerini falan girip en sonda istediğiniz hosting e nameserverle yonlendirebilirsiniz .
-Dikat etmeniz gereken her hasaba 1 domain veriyor
Moderatör tarafında düzenlendi: