Hoşgeldin Misafir

Futbol konulu forum sayfama destek

muhammedycl

muhammedycl

"Kelimeler kadar sessizim."
Medellín
18 Kas 2021
980 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Futbola dair bir forum sayfası kurdum moderatör ekibi olarak ve kullanıcı olarak desteğe ihtiyacım var en doğru adres olarak THS ailesi uyelerinden destek almak isterim destekleriniz beklerim teşekkür ederim.

Merhaba futbolsever! ⚽🔥

Futbola dair her şeyi konuşabileceğin, maç analizleri yapabileceğin, transfer dedikodularını tartışabileceğin ve favori takımınla ilgili içerikler paylaşabileceğin yepyeni bir futbol forumu açıldı!

✅ Maç yorumları
✅ Güncel futbol haberleri
✅ Transfer gelişmeleri
✅ Taraftar sohbetleri ve daha fazlası burada seni bekliyor!

Forum Adresi: https://futbolizm.com.tr

Görüşmek üzere! ⚽👊

Sham

Sham

r00tSHAM
THS
15 Haz 2024
527 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Eline sağlık başarılar dilerim XenForo sürümün güncel ve lisanslı mı? Son zamanlarda xenforo forumlarında hacklenme mevzuları duyuyorum, ona dikkat etmeni öneririm

muhammedycl

muhammedycl

"Kelimeler kadar sessizim."
Medellín
18 Kas 2021
980 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Eline sağlık başarılar dilerim XenForo sürümün güncel ve lisanslı mı? Son zamanlarda xenforo forumlarında hacklenme mevzuları duyuyorum, ona dikkat etmeni öneririm
Teşekkür ederim, başa gelecek herşey her şekilde gelir şimdilik önümüze bakmak lazım yinede düşünceniz için teşekkür ederim.

Graves

Graves

Karanlık Özgürlüktür
Moderator
9 Eki 2024
10,462 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Futbola dair bir forum sayfası kurdum moderatör ekibi olarak ve kullanıcı olarak desteğe ihtiyacım var en doğru adres olarak THS ailesi uyelerinden destek almak isterim destekleriniz beklerim teşekkür ederim.

Merhaba futbolsever! ⚽🔥

Futbola dair her şeyi konuşabileceğin, maç analizleri yapabileceğin, transfer dedikodularını tartışabileceğin ve favori takımınla ilgili içerikler paylaşabileceğin yepyeni bir futbol forumu açıldı!

✅ Maç yorumları
✅ Güncel futbol haberleri
✅ Transfer gelişmeleri
✅ Taraftar sohbetleri ve daha fazlası burada seni bekliyor!

Forum Adresi: https://futbolizm.com.tr

Görüşmek üzere! ⚽👊
Hayırlı olsun umarım istediğin hedefi alırsın