hayırlı akşamlar hocalarım bu scripti kurdum ama kayıt ol kısmı ve ürün girme hangi formatta resim yüklediysem olmadı sorunu çözebilecek yada elinde sorunsuz olarak çalışan varsa yardımcı olabilirmi acaba şimdiden teşekkürler
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
hayırlı akşamlar hocalarım bu scripti kurdum ama kayıt ol kısmı ve ürün girme hangi formatta resim yüklediysem olmadı sorunu çözebilecek yada elinde sorunsuz olarak çalışan varsa yardımcı olabilirmi acaba şimdiden teşekkürler
deniyecem hocam bunu teşekkürlerhttps://www.turkhacks.com/konu/titu-epin-dijital-urun-satis-yazilimi-guncel-son-hali.165319/
bunu kullanın hocam aynısı zaten.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
olmazsa baya script vardıda sen daha iyi bilirsin abi iyilerini seçdeniyecem hocam bunu teşekkürler
hocam hesap oluştur dediğim zaman hesap oluşturmuyor birde ürün giremiyorum siteyeHata detaylarını paylaşır mısın?
Tahminen yorumlayacağım upload için belirli dosya veya dosyalara " Dosya izinlerini ayarlaman gerekebilir "
işte öyle olması daha kötü ya seçe seçe birşey kalmıyor :dolmazsa baya script vardıda sen daha iyi bilirsin abi iyilerini seç
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Abi fujimidir nedir o iyi sanırımişte öyle olması daha kötü ya seçe seçe birşey kalmıyor :d
kullandım ben hocam zamanında sorun yoktu 2'side aynı firmaya ait png değiştirmişler sadece.deniyecem hocam bunu teşekkürler
teşekkür ederim hocam denedim sorun yok bu scripta aynı tema dediğiniz gibiİlettiğim konuda ki scripti denediniz mi hocam, hata devam ederse bildirin. @mawt