Hoşgeldin Misafir

Çözüldü Gate Yardım

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,246 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Merhaba iyi günler sayim gate scriptini kurdum php sürümüm 7.2 ioncube aktif site güzelce kuruldu fakat ana sayfa dışında hiçbir şeye girilmiyor denemek için bakabilirsiniz www.pratikalis.com site bu çözümü nedir yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

ByAzap06

15 Ara 2017
748 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
kullandığın yazılımı atabilir misin ben yukarıda da attığım linkten indirmiştim
ya da gerçekten çalıştığını bildiğin xml ile ürün yükleyebileceğim bir e ticaret scripti varsa atarsan sevinirim neredeyse tüm hepsini denedim hepsinin sıkıntıları var

Forumda sayısız e-ticaret yazılımı mevcut. Hangi yazılımsa nasıl problem yaşıyorsanız iletirseniz yardımcı olmaya çalışayım. Gate yazılımını kullandım ve sorun yoktu.

scholar

30 Eyl 2019
1,739 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

scholar

30 Eyl 2019
1,739 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaşlar tekrardan merhaba herhangi bir çözüm bulamadım tekrardan denedim kurulumda yazan her şeyi uyguladım yaptım fakat sitede sorun aynen devam ediyor pratikalis.com siteyi inceleyebilirsiniz yardımcı olursanız çok sevinirim
Sana öğreteyim ister dm at sana uzaktan bağlamayın kaç defa yükledin sorun yok

yunusevo01

3 Ağu 2019
72 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV: