Hoşgeldin Misafir

Geçersiz Uplod Sitesi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yastık

20 Ağu 2024
144 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar,
Birçok PHP warez script paylaşmak istiyordum ve tüm dosyaları güvenli ve hızlı olduğu için PixelDrain'e yükledim. Ancak sistem "geçersiz upload sitesi" uyarısı veriyor.
Gerçekten anlamıyorum; PixelDrain yabancılarda en gizli, hızlı tercih edildiği kaliteli bir upload sitesi.
İlla Yandex Disk mi kullanmak zorundayız?
Yandex linkleri 2-3 aya patlıyor.
Lütfen bu konuda biraz daha esnek olun, kaliteli alternatif sitelere de izin verilsin.

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,245 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar,
Birçok PHP warez script paylaşmak istiyordum ve tüm dosyaları güvenli ve hızlı olduğu için PixelDrain'e yükledim. Ancak sistem "geçersiz upload sitesi" uyarısı veriyor.
Gerçekten anlamıyorum; PixelDrain yabancılarda en gizli, hızlı tercih edildiği kaliteli bir upload sitesi.
İlla Yandex Disk mi kullanmak zorundayız?
Yandex linkleri 2-3 aya patlıyor.
Lütfen bu konuda biraz daha esnek olun, kaliteli alternatif sitelere de izin verilsin.

Merhaba,

Öneri / şikayetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz. Forum yöneticileri talebiniz hakkında bilgilendirilecek, tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

İyi forumlar.

Graves

Graves

Karanlık Özgürlüktür
Moderator
9 Eki 2024
10,448 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
2. İndirme Linkleri ve Cloud Kullanımı: İndirme linklerinin güvenliği sağlanmalıdır. Yandex, Mail.Ru Cloud, Google Drive gibi harici servislerin kullanılması yasaktır. Onaylanmamış servisler kullanarak içerik paylaşımı yapan üyeler kalıcı olarak banlanır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...