Hoşgeldin Misafir

Destek Talebi Gelir Gider Takip v3 versiyonu php kodları lazım

hyperxturkey

16 Haz 2025
64 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba,
Gelir Gider Takip scriptinin v3 versiyonu hakkında bir talebim olacak. Daha önce arkadaşlar tarafından v2 versiyonu paylaşılmıştı, ancak şu an v3 güncellenmiş hali mevcut görünüyor.
PHP kodları erişebilmem için ne yapmam gerekiyor kaynak kodları bulmaya çalıştım bir türlü bulamadım. Elinizde açık kaynak kodları varsa ya da benzer bir script mevcutsa, paylaşabilir misiniz?
Teşekkür ederim.

Demo Linki

Resim aşağıdaki gibi;

hero-dashboard-dark.png

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,229 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba,
Gelir Gider Takip scriptinin v3 versiyonu hakkında bir talebim olacak. Daha önce arkadaşlar tarafından v2 versiyonu paylaşılmıştı, ancak şu an v3 güncellenmiş hali mevcut görünüyor.
PHP kodları erişebilmem için ne yapmam gerekiyor kaynak kodları bulmaya çalıştım bir türlü bulamadım. Elinizde açık kaynak kodları varsa ya da benzer bir script mevcutsa, paylaşabilir misiniz?
Teşekkür ederim.

Demo Linki

Resim aşağıdaki gibi;

hero-dashboard-dark.png

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,254 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Maalesef, doğrudan hazır PHP kodu sağlayamam. Ancak, gelir gider takibi için temel bir yapıyı şu şekilde kurabilirsin:

1. Bir MySQL tablosu oluştur:
```sql
CREATE TABLE gelir_gider (
id INT AUTO_INCREMENT PRIMARY KEY,
kategori VARCHAR(50),
tutar DECIMAL(10,2),
tip ENUM('gelir','gider'),
tarih DATE
);
```

2. Basit PHP ile ekleme ve listeleme işlemleri yapabilirsin:
```php
// Bağlantı
$conn = new mysqli('localhost', 'kullanici', 'sifre', 'veritabani');

// Veri ekleme
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
$kategori = $_POST['kategori'];
$tutar = $_POST['tutar'];
$tip = $_POST['tip'];
$tarih = $_POST['tarih'];
$sql = "INSERT INTO gelir_gider (kategori, tutar, tip, tarih) VALUES ('$kategori', $tutar, '$tip', '$tarih')";
$conn->query($sql);
}

// Listeleme
$result = $conn->query("SELECT * FROM gelir_gider");
while ($row = $result->fetch_assoc()) {
echo "{$row['tarih']} - {$row['kategori']} - {$row['tip']} - {$row['tutar']}<br>";
}
```

Bu temel yapı ile gelir gider takibini başlatabilirsin. İstersen, geliştirilmiş versiyonlar ve güvenlik önlemleriyle ilgili detaylar da sağlayabilirim.