Teşekkürler
|
EyvallahBakalim
emeğine saglıkSelamlar dostlar. Bugün sizlere kendim de kullanmış olduğum, Hackerlar ve Hacker grupları ve teknikleri hakkında en ince detayına kadar bilgi sahibi olabileceğiniz bir platformu göstereceğim. Bunlar, google araması ile bulamayacağınız bilgiler.
Bu platform üzerinden hacker ve hacker gruplarının hangi yazılımları kullandığı, hangi virüs-ratları kullandığı, nereleri hedef aldığı, ve bütün TTP (Teknik-Taktik-Prosedür) hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Umarım işinize yarar![]()
bunu nasıl kaçırırım ya, eline sağlık broSelamlar dostlar. Bugün sizlere kendim de kullanmış olduğum, Hackerlar ve Hacker grupları ve teknikleri hakkında en ince detayına kadar bilgi sahibi olabileceğiniz bir platformu göstereceğim. Bunlar, google araması ile bulamayacağınız bilgiler.
Bu platform üzerinden hacker ve hacker gruplarının hangi yazılımları kullandığı, hangi virüs-ratları kullandığı, nereleri hedef aldığı, ve bütün TTP (Teknik-Taktik-Prosedür) hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Eline sağlık teşekkür ederimSelamlar dostlar. Bugün sizlere kendim de kullanmış olduğum, Hackerlar ve Hacker grupları ve teknikleri hakkında en ince detayına kadar bilgi sahibi olabileceğiniz bir platformu göstereceğim. Bunlar, google araması ile bulamayacağınız bilgiler.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
SağolSelamlar dostlar. Bugün sizlere kendim de kullanmış olduğum, Hackerlar ve Hacker grupları ve teknikleri hakkında en ince detayına kadar bilgi sahibi olabileceğiniz bir platformu göstereceğim. Bunlar, google araması ile bulamayacağınız bilgiler.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
eline sağlıkSelamlar dostlar. Bugün sizlere kendim de kullanmış olduğum, Hackerlar ve Hacker grupları ve teknikleri hakkında en ince detayına kadar bilgi sahibi olabileceğiniz bir platformu göstereceğim. Bunlar, google araması ile bulamayacağınız bilgiler.