Hoşgeldin Misafir

Gelişmiş Kurumsal Site Full Backup umutweb kurumsalv19

screamser

28 Haz 2019
1,063 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam EyvaAllah sorun verdiğin demo linki çalışmıyordu onu demiştim ancak ilgin ve alakan için teşekkür ederim tekrar bakayım istediğim demosuna bakıp güzelse indireyim diye düşündüm:)
rica ederim indirmende fayda var kodlama şekillerini incelersin bir nebze fikir edinirsin bence yinede sen bilirsin.(y)

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,882 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
rica ederim indirmende fayda var kodlama şekillerini incelersin bir nebze fikir edinirsin bence yinede sen bilirsin.(y)
EyvaAllah hocam tabi ki o kadar emek vermişsin :) birşey soracağım buraya mesela satış kayıt edebiliyormuyuz örnek olarak hizmet sattım x kişisine şu tarihte şu saatte şu kadara şu kadar süre gibi kayıt tutuyor mu sistem

screamser

28 Haz 2019
1,063 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
EyvaAllah hocam tabi ki o kadar emek vermişsin :) birşey soracağım buraya mesela satış kayıt edebiliyormuyuz örnek olarak hizmet sattım x kişisine şu tarihte şu saatte şu kadara şu kadar süre gibi kayıt tutuyor mu sistem

sipariş verildiğinde neleri kayıt ediyor o kodu aşağıya yazıyorum.

$siparisekle=$db->prepare("insert into siparisler set uye=:uye,adsoyad=:adsoyad,durum=:durum,paytr=:paytr,tarih=:tarih,fiyat=:fiyat,urun=:urun,telefon=:telefon,eposta=:eposta,sepetid=:sepetid");
$siparis=$siparisekle->execute(array("uye"=>$_POST['uye'],"adsoyad"=>$_POST['adsoyad'],"durum"=>"0","paytr"=>$merchant_oid,"tarih"=>$tarih,"fiyat"=>$_POST['fiyat'],"sepetid"=>$sepetid,"urun"=>$urunidler,"telefon"=>$_POST['telefon'],"eposta"=>$_POST['email']));

bunu çoğaltmak ve geliştirmek sana kalmış.

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,882 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
sipariş verildiğinde neleri kayıt ediyor o kodu aşağıya yazıyorum.

$siparisekle=$db->prepare("insert into siparisler set uye=:uye,adsoyad=:adsoyad,durum=:durum,paytr=:paytr,tarih=:tarih,fiyat=:fiyat,urun=:urun,telefon=:telefon,eposta=:eposta,sepetid=:sepetid");
$siparis=$siparisekle->execute(array("uye"=>$_POST['uye'],"adsoyad"=>$_POST['adsoyad'],"durum"=>"0","paytr"=>$merchant_oid,"tarih"=>$tarih,"fiyat"=>$_POST['fiyat'],"sepetid"=>$sepetid,"urun"=>$urunidler,"telefon"=>$_POST['telefon'],"eposta"=>$_POST['email']));

bunu çoğaltmak ve geliştirmek sana kalmış.
EyvaAllah hocam çok sağol eline emeğine sağlık :)