Ve çalıştı şimdi eline sağlık hocam EyvaAllahDemo :
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Demo Admin :
Download :
|
Ve çalıştı şimdi eline sağlık hocam EyvaAllahDemo :
Demo Admin :
Download :
rica ederim indirmende fayda var kodlama şekillerini incelersin bir nebze fikir edinirsin bence yinede sen bilirsin.Hocam EyvaAllah sorun verdiğin demo linki çalışmıyordu onu demiştim ancak ilgin ve alakan için teşekkür ederim tekrar bakayım istediğim demosuna bakıp güzelse indireyim diye düşündüm![]()
EyvaAllah hocam tabi ki o kadar emek vermişsinrica ederim indirmende fayda var kodlama şekillerini incelersin bir nebze fikir edinirsin bence yinede sen bilirsin.![]()
EyvaAllah hocam tabi ki o kadar emek vermişsinbirşey soracağım buraya mesela satış kayıt edebiliyormuyuz örnek olarak hizmet sattım x kişisine şu tarihte şu saatte şu kadara şu kadar süre gibi kayıt tutuyor mu sistem
EyvaAllah hocam çok sağol eline emeğine sağlıksipariş verildiğinde neleri kayıt ediyor o kodu aşağıya yazıyorum.
$siparisekle=$db->prepare("insert into siparisler set uye=:uye,adsoyad=:adsoyad,durum=:durum,paytr=aytr,tarih=:tarih,fiyat=:fiyat,urun=:urun,telefon=:telefon,eposta=:eposta,sepetid=:sepetid");
$siparis=$siparisekle->execute(array("uye"=>$_POST['uye'],"adsoyad"=>$_POST['adsoyad'],"durum"=>"0","paytr"=>$merchant_oid,"tarih"=>$tarih,"fiyat"=>$_POST['fiyat'],"sepetid"=>$sepetid,"urun"=>$urunidler,"telefon"=>$_POST['telefon'],"eposta"=>$_POST['email']));
bunu çoğaltmak ve geliştirmek sana kalmış.
rica ederimEyvaAllah hocam çok sağol eline emeğine sağlık![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
rica ederimteşekkürler
teşekkürDemo :
Demo Admin :
Download :
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
rica ederimVe çalıştı şimdi eline sağlık hocam EyvaAllah![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
SağolDemo :
Demo Admin :
Download :