Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben Yeniyim Gerçek hacker arkadaşlar,bana yardım edebilecek orta veya yüksek olan sosyal medyada hesap alabilme gmail gibi kolay alıanan şeylerle gelemesin daha ayrıntılı konuşulacak
Eyer Gerçek Bir Hacker Olmak İstiyorsan.Yazılım Dili Öğren.Yok İstemiyorum Dersen.Linux'u Öğrenmen Lazım.Asıl Olay Ona Kopuyor.Forumda Ve İnternette Linux Eğiitm Videoları Var Ordan Bulup Ezberle.Emin Ol Çok İyi İşler Başarırsın.
Ben Yeniyim Gerçek hacker arkadaşlar,bana yardım edebilecek orta veya yüksek olan sosyal medyada hesap alabilme gmail gibi kolay alıanan şeylerle gelemesin daha ayrıntılı konuşulacak
Hoş geldiniz bu aileye katılmak her yiğidin harcı deil özel yiğitlerin mekanı burası girmesi ve çıkması zor biryer ama sunu bilin ki Vatan,Bayrak,Milet ve Aziz Şehitlerimiz için biz bu yola baş koyduk ölmek var dönmek yok sonucu nolursa olsun Türkiye Cumhuriyetinin daima yanındayız asla devletimize bizden zarar gelmez daima yanlarındayız sen ben yok biz varız aile var yardım sever sevkatli bir team burası kimse kimseyi asla yarı yolda bırakmaz birimizin acısı h7zgü,göz yaşı olsun team olarak hepimiz aglarız sızlarız beraber yaşarız mutlulugu heycanı asla pes etmeyiz gelene hoş geldin gidene yolun açık olsun deriz ama Vatanı bölmeye çalışan çakalara meydan vermeyiz ozaman Welcome to Hell oyun daha yeni başlar bu Vatan,Bayrak kolay kurulmadı aksini düşünen adidir.Bu da bizim team adına hoş bir acıklama olsun karar sizin ya sev ya terk et hayırlısı olsun
[img=740x1080]https://i.hizliresim.com/o6JqYQ.jpg[/img]
herkese merhaba ben eski bir white hacker Codex uzun süre ara verdiğimden dolayı yeni sistem ve araçlardan biraz geri kaldım backtrack kali linux parrot işletim sistemlerinden tekrar başlamak istiyorum