Hoşgeldin Misafir

gerçekten önemli konu: investbitco.in :((

raqunsteam

17 Ara 2017
308 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
öncelikle merhaba arkadaşlar instagramda @tahabartug şahışlı ismin yardımıyla üye olduğumuz site bitcoin ve litecoin LTC faiz sistemiyle çalışmakta sitede hesabımıza LTC atıp haftalık belli bir faiz oranında çekim yapa bildiğimiz bir sistem ancak ana paramız kalıyor 5 LTC attım ben hesabıma tanesi 300 TL'den 1500 lira gibi bir param gitti 250 tl gibi bir kısmını çektim sistem aslında güzel işliyordu bizi hep daha fazlasına yatırım yapmamız konusunda bilgilendiriyordu çok yatıran çok kazanır hesabı 

megersem adam dolandırıcıymış siteyi araştırdım kaydı kuydu yok bişeyi yok kendi kurmuş bu sistemi ve instagramdan bi kaç kişiyle görüştüm onlarda para atmışlar bu siteye tek yanan ben değillim.
site çok profesyonel sikayet ettim birşey çıkmadı beklemedeyiz bu konuyla ilgili.

bilgili arkadaşlar siteyi bi inceleye bilirler mi ne kadar pro hazırlanmış yoksa çok mu basit bir sistemi var diye? başkalarınıda dolandırmasın @tahabartug denilen şahış 

özelden yatırım yaptığım hesab bilgilerimi vere bilirim çeke biliyorsa kendine çeksin 1500 lira gibi bir param kaldı sitede ala bilene helali hoş olsun derim. bana yaramadı onada yaramasın.

BB1337

27 Haz 2020
13 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
h:\root\home\danielbessi44-002\www\
Merak Etme İlgileniyorum Sunucu masrafı ona ceza olsun ;)

ya bu gece yada yarına Hacked konusunu görürsün Dolandırıcılığada dolandırıcıya karşıyım

raqunsteam

17 Ara 2017
308 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
BB1337' Alıntı:
raqunsteam' Alıntı:
BB1337' Alıntı:

ya bu gece yada yarına Hacked konusunu görürsün Dolandırıcılığada dolandırıcıya karşıyım

Eyw eksik olma sağolasın peki durum nedir ??

admin bilgilerini bulmaya çalışıyorum

Sitede açık yok sanırım  :rolleyes:

BB1337

27 Haz 2020
13 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
raqunsteam' Alıntı:
BB1337' Alıntı:
raqunsteam' Alıntı:
BB1337' Alıntı:

Eyw eksik olma sağolasın peki durum nedir ??

admin bilgilerini bulmaya çalışıyorum

Sitede açık yok sanırım  :rolleyes:

Blind Sql Var sitede sende bakabilirsin fakat çekmiyor

gurkanbkr

19 Ağu 2020
2 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba bu siteden dolandırılanl çok var. aynı şahısın bi önceki sitesindede ben dolandırıldım bu siteden dolandırılanların  bi kısmına ulaştım gerçekten insanların emekleri yatırımları hep gitmiş yardımcı olucak değerli bir insan yokmu anlayan, bu siteyi kapatıp farklı siteler ve farklı instagram hesaplarıyla  takipci botu atarak ortaya cıkıp devam ediyor snapchatte kızlara reklam yaptırıyor