denizemre13
- 25 Ara 2017
- 419 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Uygulama içerisinde hesabımı sildim/devredışı bıraktım sonrasında uygulamayı da sildim.
Etiketlerim gözükür mü? Ve başka birisi yeniden etiket ekleyebilir mi?
Etiketlerim gözükür mü? Ve başka birisi yeniden etiket ekleyebilir mi?
