Hoşgeldin Misafir

Script İstek getir tarzı yerel market scripti

alizyon

10 Eyl 2024
127 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaşlar ben bir esnafım market manav işletiyorum.
işletmem için getir tarzı bir mobil uygulama yapmak istiyorum ellinde olan varsa yardımcı olursa sevinirim
bu tarz uygulama için 150k 100k arası para istiyorlar belkide normaldir fiyatlar bilemem ama nede olsa
büyük bir işletmeye sahip değilim boyumu aşacak miktarlar.

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaşlar ben bir esnafım market manav işletiyorum.
işletmem için getir tarzı bir mobil uygulama yapmak istiyorum ellinde olan varsa yardımcı olursa sevinirim
bu tarz uygulama için 150k 100k arası para istiyorlar belkide normaldir fiyatlar bilemem ama nede olsa
büyük bir işletmeye sahip değilim boyumu aşacak miktarlar.

Merhaba değerli üyemiz,

Script istek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, istek talebiniz alınmıştır. İstemiş olduğunuz scriptin üyelerimiz yada warez ekibinde mevcut olması halinde yeni bir konu halinde paylaşılarak tarafınıza bilgi iletilecektir. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

ahmetweb

23 Ocak 2025
418 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
selam ilkten mobile ihtiyacın yok abi dediğin gibi para fiyatı da yüksek yetmiyor.
1. yapay zekayla basit bir sistem kurabilirsin (php ve.s ile)
2. sistemi mobil uygulamaya çevirebilirsin (internetde ücretsiz android .apk çevirmeler var malesef ios için çoğu ücretli ama onu da xcode falanla yapabilirsin anlayışın varsa eğer)
daha fazla bilgi için dm atabilirsin yardımcı olurum 🙏

alizyon

10 Eyl 2024
127 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
selam ilkten mobile ihtiyacın yok abi dediğin gibi para fiyatı da yüksek yetmiyor.
1. yapay zekayla basit bir sistem kurabilirsin (php ve.s ile)
2. sistemi mobil uygulamaya çevirebilirsin (internetde ücretsiz android .apk çevirmeler var malesef ios için çoğu ücretli ama onu da xcode falanla yapabilirsin anlayışın varsa eğer)
daha fazla bilgi için dm atabilirsin yardımcı olurum 🙏
DM atamıyorum dostum yapay zekaya kurdurmaya çalıştım fakat elde tutulur bir sonuç alamadım