TugceOlgun
- 8 Haz 2020
- 13 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Merhabalar buralarda olmam nekadar doğru bilmiyorum aslında bir konu üzerine gelmiştim ve üzüldüm açıkcası nedenini hemen anlatayım .
Ticaretle uğraşmak istiyorum ve bunun kolay yolu internet olduğunu düşünerek beli başlı projeler denedim hüsrana uğradım veya kadın girişimci olarak zorladı diye bilirim burda gördüğüm iss manager adlı konu için geldim yorum yapmayı arıyorum
meğersem ya elite olmam lazımış yada forumda çok önceden olmam gerekirmiş bu konu üzerine yardım ederlermi diye araştırma yaptım admine yazayım dedim sonra vazgeçtim kim ilgilenirdiki böyle salakca bir konuyla yakında inşallah elite alcam kadın girişimci olarak çoğu yere girdim buralarıda ögrenmem gerektiğini düşünüyorum açıkcası elite fiyatları haftalık - aylık - yılık şeklinde olsa daha mantıklı olabilir ama saygım sonsuzdur yönetim güzel iş yaptığı kesin aranızdayım inşallah paylaşım yapamasamda takip ederim.
Kadın girişimci elite verelim derseniz kabul ederim
:angel: :angel:
Ticaretle uğraşmak istiyorum ve bunun kolay yolu internet olduğunu düşünerek beli başlı projeler denedim hüsrana uğradım veya kadın girişimci olarak zorladı diye bilirim burda gördüğüm iss manager adlı konu için geldim yorum yapmayı arıyorum
Kadın girişimci elite verelim derseniz kabul ederim