Hoşgeldin Misafir

Gizli içerik.

Lawliet123

26 Ocak 2019
11 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar THS ahalisi,

Forum'a henüz yeni geldim, lakin gelir gelmez şu durumdan müştekir oldum ki ;

Henüz konuyu görmeden, bir yorum yapmamız gerekiyor.
Duyurular kısmında "asdfgh" tarzı şeylerin, gizli içeriklere yazılaması söyleniyor, lakin düşünülmeyen şey ise, konuya nasıl bir yorum yapacağımızdır.
Ben konun içeriğini tam olarak görmeden adama ne "Ellerine sağlık" nede "Kötü olmuş" diyebilirim.

Ziyaretçiler için yerinde bir önlem, lakin üye, konunun tamamına erişebilir olmalı.

Örneğin ;
qdJpdQ.png

Henüz site çalışıyor mu çalışmıyor mu, gerçek mi scam mı veya bende mevcut mu sorularını cevaplayamadan.
İnsanlar konuyu görebilmek için "Ellerine sağlık", "Bakalım :d" gibi yorumlar atıyor.

Sonuç olarak, gerek olan ; Bu kısıtlamanın üyeler üstüne değil de, ziyaretçiler üzerinde olması.

Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Ft3x

3 Ara 2018
522 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Yani demek istediği ben pek anlayamadım lakin şöyle bir konu var üye konunun tamamına erişecekse forumun artısı ne ? Ne gibi çıkarı olacak çıkardan kastım mesaj kasma vs den bahsediyorum üyelik çalıp gider ve öylece forum boş olur

Slayer49

1 Kas 2017
1,073 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
lawo buraya gelenlerin yarısı scirpt çalmak için geliyor üye olup hepsini alıp çıkmasın diye önmel ard arda post atan oluncada ban atılıyor sebebi ise emekler hemen çöp olmasın diye günlük kayıt fazla olmasına rağmen online üye sayısı az sebebi ise herkes ihtiyacını alıp çıkmasından dolayı kısacası emeklerimizin bir çırpıda gitmesini önlemek için alınmış bir önlem diye bilirim :) sen saatlerce uğraş tek bir yorum bile alamazsın eğer konun kitli değilse kitli ise herkes mesaj atmak zorunda olur buda bir nevi motivasyonda verebilir.
umarım analata bilmişimdir biraz karışık oldu ama :D

WaReZ

27 Eki 2017
378 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
arkadaşın demek istediği heraled yani önemli konulara konsun yani bir site urlsine konmasın demek istiyor bence mantıklı çünkü yorumlara bakan bir insan sanki yazılım indirecekmiş gibi düşünüyor

Hellscream2

7 Eyl 2017
1,062 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba Kardeşim Dediğine Kısmen Bende Katılıyorum Konuya Direkmen Gizli İçerik Eklemek Yerine Önce Görsel Şekilde Veya Videolu Şekilde Anlatim Tanıtım Yapıp Akabinde İndirme Linkini Vs. Şeyleri Gizli İçerik Tag ında Eklemeniz Faydalı Olacaktır. İyi Formlar

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hellscream2' Alıntı:
Merhaba Kardeşim Dediğine Kısmen Bende Katılıyorum Konuya Direkmen Gizli İçerik Eklemek Yerine Önce Görsel Şekilde Veya Videolu Şekilde Anlatim Tanıtım Yapıp  Akabinde İndirme Linkini Vs. Şeyleri Gizli İçerik Tag ında Eklemeniz Faydalı Olacaktır. İyi Formlar

Sadece indirme linkini gizliyoruz zaten ama demo falan olmalı haklısın

WaReZ

27 Eki 2017
378 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@nasyonel bu denilen şey sadece scriptler için geçerli değil misal airdrop sitesi veriyorsun göstermek için arkadaş airdropun ismini hem vermiyor hemde gizli içerikte refli link var

Lawliet123

26 Ocak 2019
11 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Anladım, tabii scritp'lerin çalınması çok kötü bir olay, yaşanmasını istemeyeiz.
O Zaman bu kısıtlama sadece scriptler için gelitirilse?
Çünkü gerçekten içeriğini bilmediğim bir URL için yorum yapmak bir hayli zor.
Ki merak ettiğim 2. konu ise, adam yorum yaptıktan sonra çalarsa ne olacak?

Pharm

21 Ocak 2019
23 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Lawliet123' Alıntı:
Anladım, tabii scritp'lerin çalınması çok kötü bir olay, yaşanmasını istemeyeiz.
O Zaman bu kısıtlama sadece scriptler için gelitirilse?
Çünkü gerçekten içeriğini bilmediğim bir URL için yorum yapmak bir hayli zor.
Ki merak ettiğim 2. konu ise, adam yorum yaptıktan sonra çalarsa ne olacak?

Aynı kapıya çıkıyor olay zaten kardeşim ama ilk yazına da biraz katılıyorum. Misafir'e kapalı evet ama Üye'ye içerik alanının açık olması gerekli diye düşünüyorum zaten paylaşım yapılan arkadaşların çoğu da biliyoki google amca'da istedikleri kadar bulabilirler ve THS Ailesi de kendi tarafına insan çekmeli ve bu ortamda takılmalıki Aileden biri olabilme şansı alsın.Vip Alan'ı zaten duruyor bir de @NasyoneL kardeşimizin de dediği gibi sadece down link'ini gizleyebilirler. Vip Alan'ını Ailesiyle birlikte Geniş tutarsa THS Ailesi çok kazanır demedi demeyin :)