Glycon V2 Scriptinin Lisansını Kırabilecek var mı?
|
bu işine yaraya bilir hocamGlycon V2 Scriptinin Lisansını Kırabilecek var mı?
<?php
if (file_exists("install.php")) {
header("Location: install.php");
}
define("FCPATH", __DIR__ . DIRECTORY_SEPARATOR);
define("ENVIRONMENT", "production");
ini_set("session.gc_probability", 1);
ini_set("zlib.output_compression", 1);
chdir(__DIR__);
$pathsConfig = FCPATH . "/app/Config/Paths.php";
require realpath($pathsConfig) ?: $pathsConfig;
include_once FCPATH . "/app/Config/Database_glycon.php";
$paths = new Config\Paths();
$bootstrap = rtrim($paths->systemDirectory, "\\/ ") . DIRECTORY_SEPARATOR . "bootstrap.php";
$app = (require realpath($bootstrap) ?: $bootstrap);
$app->run();
?>
işe yaramadı hocam malesefbu işine yaraya bilir hocam
PHP:<?php if (file_exists("install.php")) { header("Location: install.php"); } define("FCPATH", __DIR__ . DIRECTORY_SEPARATOR); define("ENVIRONMENT", "production"); ini_set("session.gc_probability", 1); ini_set("zlib.output_compression", 1); chdir(__DIR__); $pathsConfig = FCPATH . "/app/Config/Paths.php"; require realpath($pathsConfig) ?: $pathsConfig; include_once FCPATH . "/app/Config/Database_glycon.php"; $paths = new Config\Paths(); $bootstrap = rtrim($paths->systemDirectory, "\\/ ") . DIRECTORY_SEPARATOR . "bootstrap.php"; $app = (require realpath($bootstrap) ?: $bootstrap); $app->run(); ?>
Sorun için özelden size yazdım cevap verirsinizhocam nereden yazayım size
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Glycon script/tema kurulumlarını biliyor musunuz?Biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz?Sorun için özelden size yazdım cevap verirsiniz
Biliyorum bana dosya attı ama o yazılım tam bir sorunlu paylascam temiz bir şekilde extra bir tane tema eklicegimGlycon script/tema kurulumlarını biliyor musunuz?Biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz?
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Veritabanı bilgilerini hangi dosyaya ekleyeceğiz? Config ve database yokdaBiliyorum bana dosya attı ama o yazılım tam bir sorunlu paylascam temiz bir şekilde extra bir tane tema eklicegim
@scholar hocam elimde baya pahalı script var sorun şu beyaz ekran veriyor kurduğumda sorunu cözebilir miyiz mesaj atar mısınBiliyorum bana dosya attı ama o yazılım tam bir sorunlu paylascam temiz bir şekilde extra bir tane tema eklicegim
Lisanslı tüm dosyaları İoncube ile Scripti lisanslayip sifrelemisler dosyaları Düzenleme yapılamıyorYarı otomatik kurulum olacak şekilde atacağım
Hallederim bana mesaj at Bi sorun var mesaj atamıyorumLisanslı tüm dosyaları İoncube ile Scripti lisanslayip sifrelemisler dosyaları Düzenleme yapılamıyor
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Hallederim bana mesaj at Bi sorun var mesaj atamıyorum
digna0 dc adresim hocamselam krabilirim. bana iletişim birak.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
atın hocamdm atıyorum sıze burdan
Admin özür dilerim beni hesap neden kısıtlanması yapıldı anlamış değilim vip üyeliğim düşmüş mesaj sınırlama var kimseye bisey yazamiyorum telegram adresim @srer00atın hocam
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Süresi bitmiştirAdmin özür dilerim beni hesap neden kısıtlanması yapıldı anlamış değilim vip üyeliğim düşmüş mesaj sınırlama var kimseye bisey yazamiyorum telegram adresim @srer00
Vip üyelik soru değil mesaj kimseye atamıyorum sorun çözüm nedirSüresi bitmiştir