Hoşgeldin Misafir

Gmail açmak günde 50 60 tane

Reisci

Reisci

Yerli Ve Milli Hacker
11 Mar 2020
6,569 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sınırsız Gmail açmak

1- İOS veya Android telefon zorunlu bilgisayarda çok daha az hesap açarsınız.
2- Gmail uygulamasına giriş yapıyoruz.
3- Yeni hesap oluştur kendim içini seçiyoruz.
4- Gerçek isimler kullanıyoruz isim bulmakta zorlanıyorsanız https://tosunkaya.com/araclar/ad-soyad/
5- Doğum tarihini 2007 , 2008 veya 2009 kullanının sizi çocuk sanacak ve telefon numaranızın olmadğını düşünecektir.
6- Bu şekilde açabildiğiniz kadar açın telefon numarası sormaya başlıyınca modemi resetleyin

Yazar: reisci

çalana hakkımı helal etmiyorum

katanahub

8 May 2026
19 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
paylasilani denediniz mi ? mesela konuyu 2022 de acmis simdide dogum tarhilerini 2011-2012-2013 olarak deneyebilirisniz
Evet, 1 haftadır neyi denediysem bir sonuç alamadım. Amacım SMM Panel işlerine girmek aslında fakat başlangıçta işleyişin içini merak ettiğim için en dibinden başlamak istedim. Anladığım kadarıyla yatırımsız çok zor, bir şekilde açabilsem bile hesaplar Cookie'siz bir süre sonra kapanıyor vs muhabbetleri. Şuan Residential Proxy + VDS satın alma işlerine vs bakıyorum + SMS onay da gerekiyor sanırsam. Yani o kadar çok denedim ki, belki ben yeni olduğum için bana çok zor geliyor ve sistemi,işleyişi bilmediğim için bir şekilde geçemedim ya da şuan güncel olarak youtube SMS onayı ve QR okutma onayı geçilmiyor. Bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.

bypasha

5 May 2026
46 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Evet, 1 haftadır neyi denediysem bir sonuç alamadım. Amacım SMM Panel işlerine girmek aslında fakat başlangıçta işleyişin içini merak ettiğim için en dibinden başlamak istedim. Anladığım kadarıyla yatırımsız çok zor, bir şekilde açabilsem bile hesaplar Cookie'siz bir süre sonra kapanıyor vs muhabbetleri. Şuan Residential Proxy + VDS satın alma işlerine vs bakıyorum + SMS onay da gerekiyor sanırsam. Yani o kadar çok denedim ki, belki ben yeni olduğum için bana çok zor geliyor ve sistemi,işleyişi bilmediğim için bir şekilde geçemedim ya da şuan güncel olarak youtube SMS onayı ve QR okutma onayı geçilmiyor. Bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.
Su an aktif olarak arastiriyorum eger birsey ögrenirsem veya bulursam sizinle paylasirim hocam