Hoşgeldin Misafir

gmail telefon dogrulama hesapların çalınması

teksass

9 Kas 2022
1,433 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
merhaba arkadaşlar 2 gundur müşterilerimden ornek firmaalan adı olup işletme kayıtları icin kullandıkarı gmaillerin telefon sms dogrulaması oldukları halde sifreleri kurtarma mail olan seylere nasıl degisme yaparak calabiliyorlar bilgisi olan var mı acaba kurtarma yapamıyoruz hesapları girilen mail vs kurtarmaları bilmedimiz icin Doğrulama kodu almak için öncelikle bi••••••@gmail.com hesabınıza eklediğiniz kurtarma e-posta adresini onaylayın bu sekıl mail adreslerine kod gidiyor bu bilgileri bilmiyoruz mail sahibi bilmiyor.

Creatix

29 Eki 2019
752 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
geçmiş olsun bende de yaklaşık 4-5 gün önce aynısı oldu mail çalındı şifre değişti kurtarma e postasını değiştirmişlerdi tele ve pc ye anti virüs yükledim geri aldım ama çok şükür

teksass

9 Kas 2022
1,433 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
geçmiş olsun bende de yaklaşık 4-5 gün önce aynısı oldu mail çalındı şifre değişti kurtarma e postasını değiştirmişlerdi tele ve pc ye anti virüs yükledim geri aldım ama çok şükür
telefonda virus yok tarama yaptırdık pc bitdefander virus programı kullanılan seyde nasıl becerıyor bılemıyoruz degisen mail turu bilgiler olmadan mail alamıyoruz mailleri 1 haftadır.

teksass

9 Kas 2022
1,433 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam iki adımlı doğrulama yoktur o mailde
4 sene kusur kullanan kac kısın mail hesapları calındı ornek vereyım 81 ılde yoktur dedın bilmediniz seylerde yorumu 50 defa dusunup yapın bugun avukatın ıs ıcın android cıhazı 2 dogrulama varken sifresi vs telefon degismesi bildirimi geldi mailine resmi firma sitesi mailine

ZahirCoder

ZahirCoder

Moderator
Moderator
25 Ağu 2017
5,206 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Komplo teorisi gibi olmasın ama birilerinin gsm operatörü yada operatörler üstü bi otorite kanalı ile sms okuma yetkisi elindeyse iki adımlı doğrulamayı geçiyo olabilir

Komplo teorisi dediğime bakmayın geçmişte yaşandı bunlar

teksass

9 Kas 2022
1,433 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Komplo teorisi gibi olmasın ama birilerinin gsm operatörü yada operatörler üstü bi otorite kanalı ile sms okuma yetkisi elindeyse iki adımlı doğrulamayı geçiyo olabilir

Komplo teorisi dediğime bakmayın geçmişte yaşandı bunlar
adamda sımkart varken yapılıyor bilmiyorum 1 aktif sımkart ıle konusmasını yaptı resmı hattı hemde kullandı ornek vereyim [email protected] yada com uzantalı mail kullımla dogrulamar varken bunlar degısme olmus onu cozemıyoruz.

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,873 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
merhaba arkadaşlar 2 gundur müşterilerimden ornek firmaalan adı olup işletme kayıtları icin kullandıkarı gmaillerin telefon sms dogrulaması oldukları halde sifreleri kurtarma mail olan seylere nasıl degisme yaparak calabiliyorlar bilgisi olan var mı acaba kurtarma yapamıyoruz hesapları girilen mail vs kurtarmaları bilmedimiz icin Doğrulama kodu almak için öncelikle bi••••••@gmail.com hesabınıza eklediğiniz kurtarma e-posta adresini onaylayın bu sekıl mail adreslerine kod gidiyor bu bilgileri bilmiyoruz mail sahibi bilmiyor.
Merhaba gmaile mail atın çalındı diye sanırım ancak böyle çözümleme yapılabilir gibime geldi ve muhtemelen telefonu klonlamışlardır o yüzden iki aşamalı kodu geçmiş olabilirler veya PC den gidiyorlarsa muhtemelen virüs vardır

teksass

9 Kas 2022
1,433 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba gmaile mail atın çalındı diye sanırım ancak böyle çözümleme yapılabilir gibime geldi ve muhtemelen telefonu klonlamışlardır o yüzden iki aşamalı kodu geçmiş olabilirler veya PC den gidiyorlarsa muhtemelen virüs vardır
kısı telefonu tamırcıye goturmuyor sıfır aldıktan sonra kendısı yenı telefona kuruyor klonlaması dusuk ihtimal mail atma bilsek ulasıcaz ama gmail o kurtma alakalı ulasabilcemiz mail adresleri yok makale yonlendirmelere atıyor pc virus yok bitdefendar var kurumsal paket guncel adamlar odedı yıllık para var adamlara dolandırıcılık mail gelse web sitesi mailine otomatık blokluyor

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,873 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
kısı telefonu tamırcıye goturmuyor sıfır aldıktan sonra kendısı yenı telefona kuruyor klonlaması dusuk ihtimal mail atma bilsek ulasıcaz ama gmail o kurtma alakalı ulasabilcemiz mail adresleri yok makale yonlendirmelere atıyor pc virus yok bitdefendar var kurumsal paket guncel adamlar odedı yıllık para var adamlara dolandırıcılık mail gelse web sitesi mailine otomatık blokluyor
Yok tamirci mevzusu değil gelen link vs tıkladıysa o şekilde de olabilir casus yazılım atılmış olabilir hatta haberi bile olmamıştır o cihetten dedim Gmail destek mailine bakayım bulursam yazarım

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Dünyalı
13 Ocak 2024
2,873 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
bulursan yazarsın bende 4 gundur onla ugrasıyorum
En fazla hangi cihazdan giriş yaptı İOS mu android mi? İOS ise air play otomatik açık olarak geliyor ve geçenlerde care play üzerinden ciddi bir güvenlik açığı olduğunu açıkladı İOS o açık kaldıysa aynı wifi ağına bağlı olan yerde haberi olmadan çalınmış olabilir

Şayet sürekli giriş yaptığı cihaz elindeyse o cihaz üzerinden şifresini girip resetleme yapmaya çalışmasın direk artık erişimim yok desin sonra en son hatırladığın şifreyi gir diyecek ve kendisiyle ilgili bilgi isteyecek sistem artık bir kaç gün sürebilir daha evvel ben bu yöntemle bir arkadaşın hesabını geri almıştım tabi geçmiş zaman belki sistemi değişmişlerdir bilemem ama böyle yaptım

teksass

9 Kas 2022
1,433 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
En fazla hangi cihazdan giriş yaptı İOS mu android mi? İOS ise air play otomatik açık olarak geliyor ve geçenlerde care play üzerinden ciddi bir güvenlik açığı olduğunu açıkladı İOS o açık kaldıysa aynı wifi ağına bağlı olan yerde haberi olmadan çalınmış olabilir

Şayet sürekli giriş yaptığı cihaz elindeyse o cihaz üzerinden şifresini girip resetleme yapmaya çalışmasın direk artık erişimim yok desin sonra en son hatırladığın şifreyi gir diyecek ve kendisiyle ilgili bilgi isteyecek sistem artık bir kaç gün sürebilir daha evvel ben bu yöntemle bir arkadaşın hesabını geri almıştım tabi geçmiş zaman belki sistemi değişmişlerdir bilemem ama böyle yaptım
hepsi denedık cıhaz eskısın anakart yandı acılmıyor belkı 4 aydır hepsi denemesi yapıldı kendisi bende 5 gun olcak denıyorum wifisi misaifirine vermiyor iş yerinde personeline bile o derece kurumsal firma kendi internetını kullanıyor evde bile aynı diyem mobil ag ustu kullanım var

Holmess

9 Ağu 2025
4 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Eee kurtardınızmı? bendede şimdi aynı sorun oldu nasıl kurtarıcam bilmiyorummm son şifreyi girin diyor giriyorum, maili onaylayın diyor ama mail bana ait deil adama ait ve onaylasam bile kodu girmemi isticek nasıl kurtarıcam?