Hoşgeldin Misafir

Golismero Termux

Slayer49

1 Kas 2017
1,073 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba Arkadaşlar 
Ben, Slayer49

Bugün Sizlere Android Telefonlara/ Tabletlere  Golismero Kurmayı Anlatacağım 
smile.png

Öncelikle Google Play Store Üzerinden İndirmemiz Gereken Program Termux

İndirdikten Sonra Programa Giriyoruz Ve Aşağıda Vereceğim Komutları Sırası İle Termux İçinde İşlem Yapıyoruz.

Komutlar:

1- -Pkg update-

2- Pkg install git python2-

4- python2 golismero scan site.com-

Sırası İle Yaptıktan Sonra Golismero Telefonunuza Veya Tabletinize Kurulmuş Olacaktır. 
smile.png

-
 ​

Periculo

6 Ağu 2018
72 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Megabayt' Alıntı:

Merak edip araştırdım biraz. hep yüzeysel bilgiler vermişler, sağlam bir kaynak bulamadım anlatım yapan. Web sitelerinde yazdığın komutlar doğrultusunda taramalar gerçekleştiriyor. Bir nevi test ve açık bulmak için kullanılıyor.

Konuyu açan arkadaştan allah razı olsun da, video öğrenmeye teşvik etmiyor tam manasıyla. Yinede benim ilgimi çekti telefonuma kuracağım. Konununda takipçisiyim hocam, devamını vaktiniz oldukça getirirseniz sevinirim. Kendini geliştirmek isteyen arkadaşlar, biraz araştırıp kaynak bulamayınca, uğraştığıyla kalabilir. Yüklemek ilk adım, ama kendi başına kullanmayı öğrenmek çok zor. Forumdaki insanlar ne kadar bilgili ve saldırıya-savunmaya hazır olurlarsa, o kadar güçlü olabileceğimize inanıyorum. Lütfen devamını da getirin.

Slayer49

1 Kas 2017
1,073 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Daha fazlasını bende çekmek isterim çalışıyorum vaktim pek yok kısaca toolların kurulumunu gösteriyorum bu araç sadece termux üzerinde kullanılmıyor. Linux içerisinde de kurulu şekilde bulunmakta daha detaylı araştırma yapar isen görürsün kardeşim üstü kapalı araştırma bir konuyu bu sözüme dikkat et bazı şeyleri ciddi anlamda sağlam araştırma gerek benim konum diye demiyorum her konuda bu şekilde yaklaş araştırmanı geliştirir isen süper öğrenirsin başarılar dilerim boş vaktimde videosunu çekmeye çalışırım artık ne yapalım fazla istek geldi :D

Periculo

6 Ağu 2018
72 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Slayer49' Alıntı:
Daha fazlasını bende çekmek isterim çalışıyorum vaktim pek yok kısaca toolların kurulumunu gösteriyorum bu araç sadece termux üzerinde kullanılmıyor. Linux içerisinde de kurulu şekilde bulunmakta daha detaylı araştırma yapar isen görürsün kardeşim üstü kapalı araştırma bir konuyu bu sözüme dikkat et bazı şeyleri ciddi anlamda sağlam araştırma gerek benim konum diye demiyorum her konuda bu şekilde yaklaş araştırmanı geliştirir isen süper öğrenirsin başarılar dilerim boş vaktimde videosunu çekmeye çalışırım artık ne yapalım fazla istek geldi :D

Termux'u görünce linux da olduğu bağlantısını kurabildim. dediğiniz gibi üstün körü araştırdım ve yeterince vakit ayrıldığında ulaşılmayacak kaynak yok internette. hack alanında faaliyet gösteren bir forum olduğu için, benim gibi hacker olamamış, hacker olmaya cabalayan arkadaşların daha köklü bilgilere erişebilmesi için önceki mesajı yazdım. kırıcı bir şey söylediysem de kusra bakma hocam. ben kurulumu tamamladım ama hata alıyorum http://prntscr.com/kfx70g

Slayer49

1 Kas 2017
1,073 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Periculo' Alıntı:
Slayer49' Alıntı:

Termux'u görünce linux da olduğu bağlantısını kurabildim. dediğiniz gibi üstün körü araştırdım ve yeterince vakit ayrıldığında ulaşılmayacak kaynak yok internette. hack alanında faaliyet gösteren bir forum olduğu için, benim gibi hacker olamamış, hacker olmaya cabalayan arkadaşların daha köklü bilgilere erişebilmesi için önceki mesajı yazdım. kırıcı bir şey söylediysem de kusra bakma hocam. ben kurulumu tamamladım ama hata alıyorum http://prntscr.com/kfx70g

Yok kardeşim kırmak vs.. Değil ben sadece söylüyorum:)
Ve komutu yanlış girmişsin :) golismore yazmışsın o golismero olucak :)

Periculo

6 Ağu 2018
72 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Slayer49' Alıntı:
Periculo' Alıntı:
Slayer49' Alıntı:

Yok kardeşim kırmak vs.. Değil ben sadece söylüyorum:)
Ve komutu yanlış girmişsin :) golismore yazmışsın o golismero olucak :)
hocam yanlış görüntüyü göndermişim, birkaç kere denedim olmayınca. yanlış yazdığımı göndermişim. videoyu izledim. ama kurulumu konunun yönergelerine göre yapıp testi öyle başlattım. acemilik işte, .py uzantsını eklemediğim için komut çalışmamış. golismero da yazsam çalışmayacak yani. videoyu bir daha izleyerek hatamı fark ettim. tekrardan elinize sağlık. bakayım sonuçlarda neleri listeliyor neler yapabiliyorum :D

Slayer49

1 Kas 2017
1,073 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@Periculo taraması 1 saate yakın sürer uzun sürüyor ve bende fark ettim py koymadığını klavyeye alışamadım telefonun daha ve (.) koymaya çalışınca da cümlenin sonun koyuyor değişik değişik haraketlere giriyor telefon zorlamak istemedim fark edersin diye düşünmüştüm zaten komutları veriyorum konuda kopyala yapıştır yaparak hatasız yapabilirsin başlangıc olarak tabi :) kolay gelsin sana :)

Slayer49

1 Kas 2017
1,073 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Periculo' Alıntı:
Slayer49' Alıntı:

hocam ben konun devamını hala bekliyorum bu arada benim tarama 2 gün sürdü bitmedi iptal ettim :D

Android üzerinden yaptığın içindir normalde bende termux üzerinde kullanmıyorum dual boot şekilde kurulu parrot OS onda yapıyorum yani 1-2 saat sürüyor termux içinde aynı süredir diye tahmin ettim ama değilmiş galiba benim pc format lazım attıktan sonra parrot os üzerinden çekmeyi denerim :)