Hoşgeldin Misafir

Google ADS Desteklenmeyen dil

azerielvin

Azerbaycan, Baku
21 Eki 2023
183 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba sitemizin deyerli uyeleri lutfen bana yardimci olunuz, ben Azerbaycanda yasiyorum Google ADS de sitemin reklamini vermek istiyorum reklam verdikden sonra onay verilmiyor boyle bir hata aliyorum Desteklenmeyen dil Sitemin scripti Turkiyyeden alinmish dili cevrilmis Azericeye. Lutfen kardesinize yardimci olunuz.

Morley

Morley

Ne Mutlu TÜRK'um Diyene !
~ Türkiye ~
20 Nis 2019
1,691 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba sitemizin deyerli uyeleri lutfen bana yardimci olunuz, ben Azerbaycanda yasiyorum Google ADS de sitemin reklamini vermek istiyorum reklam verdikden sonra onay verilmiyor boyle bir hata aliyorum Desteklenmeyen dil Sitemin scripti Turkiyyeden alinmish dili cevrilmis Azericeye. Lutfen kardesinize yardimci olunuz.
O desteklenmeyen dil sistemi dediği kod yapısını söylemiyor. Siz orda nerelere hizmet vermek hangi dilde gözükmesini filan istiyorsunuz ya ondan bahsediyor. Sistenin İndex kaynak kodlara bak. Orda dil tanımlaması büyük ihtimalle tr dir senin reklamların azericedir ondan o hatayı verebilir. Yada siten azeridir reklamların ingilizcedir izin vermez. Aklıma gelen sebepler bunlar. Bunları bi kontrol et o zaman düzelecektir.