Hoşgeldin Misafir

Google ADS Reklam Saldırıları Hakkında

Çilingir

New York
17 Kas 2024
235 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaşlar Cümleten Selamın Aleyküm İyi Forumlar;

çilingir sektöründe hizmet verdiğimizden dolayı google ads reklamlarına çıkıyoruz ama dehşet şekilde reklamlarımıza saldırı alıyoruz bende buna istinaden şöyle bir şey denedim;

android telelfona google chrome programını indirdim

telefonu uçak moduna al kapat yaptım

chrome programının önbelliğini temizledim

ve kendi reklamlarıma 20 kere tıkladım ve tıklamayı gerçek saydı iade vermedi

bunun hakkındaki sorum şudur bu durumu bilgisayar bağlantılı şekilde otomatik hale getirebilirmiyiz acaba çünkü bu işlemi manuel yapmak biraz uğraştırıcı konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilecek arkadaş varmıdır acaba ?

teksass

9 Kas 2022
1,433 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
getirelemez tıklama baslı siteye giriş otomatık olarak googlee reklam arama sayar iadesi etmez ancak sureklı aynı ip ve bolgede yapılırsa reklam bloke eder hemde o site sahibin parası iade eder baska turlu tıklama yapılan seyde iade etmez sözleşmeleri degişmeler oldu nadir eder

voyvoda

17 Ara 2022
1,484 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sorduğun soruyu daha net biçimde ifade edeyim.

Çilingir işi yapıyoruz. Reklamlarıma tıkladım ve gerçek saydı. Rakiplerimin ekmeğiyle oynamak istiyorum ve bir otomasyonla sağa sola zarar vereceğim.
Onların reklamlarına tıklatıp bütçeyi tüketeceğim ve reklamdan düşüreceğim.

konuyu diğer arkadaşlar pek anlamamış. Fazla iyi niyetliler. Rapor edelim.

Şunu unutma ki herkes rızkını yer. Böylesine şeytani fikirlerle bir yere varamazsın.

bize saldırıyorlar biz de saldıralım olayı hiç etik değil.

Son düzenleme:

teksass

9 Kas 2022
1,433 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Çilingir işi yapıyoruz. Reklamlarıma tıkladım ve gerçek saydı. Rakiplerimin ekmeğiyle oynamak istiyorum ve bir otomasyonla sağa sola zarar vereceğim.

onu yapsanız artık yasal olarak sozlesme geregı aynı ıp yada program ustu tıklama saldırı turunde otomatık reklamı bloke eder ve kısıyı tamamen reklam cıkısı alan adı banlar yasaklama geldı saldırı vs turu engelleme amaclı yazılımlar bilgisayardan olsun tespıtınde o kısın girdi mac numarası banlama alınıp takıp edılıyor yenı sozlesme geregoı bu

teksass

9 Kas 2022
1,433 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
onu yapsanız artık yasal olarak sozlesme geregı aynı ıp yada program ustu tıklama saldırı turunde otomatık reklamı bloke eder ve kısıyı tamamen reklam cıkısı alan adı banlar yasaklama geldı saldırı vs turu engelleme amaclı yazılımlar bilgisayardan olsun tespıtınde o kısın girdi mac numarası banlama alınıp takıp edılıyor yenı sozlesme geregoı bu
artık harıta konım kaydında aynı ıslemlerı yapmakkta

coderby

Germany
15 Ara 2021
2,097 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Aleyküm selam google ads kurulumunda analytics ve tag manager kur zaten google kullanıcı davranışlarını o şekilde takip ediyor daha sonra itiraz edersin ücret iade alırsın reklam verirken de kilometre yakınlarındakilere çap yapa yapa reklam verirsen daha verimli olur reklamın

Çilingir

New York
17 Kas 2024
235 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Şunu unutma ki herkes rızkını yer. Böylesine şeytani fikirlerle bir yere varamazsın.

bize saldırıyorlar biz de saldıralım olayı hiç etik değil.
Dostum öncelikle cevabın için teşekkürler

tabiki herkes rızkını yer lakin biz senelerdir uğraşıyoruz bu adamlarla bezdik bıktık artık kaç bin dolarım gitti hesabını unuttum bunlarla adam akıllı konuştuk olmadı söyledik olmadı mecburen bu şekilde cevap vereceğiz senin başına gelmediği için bu şekilde konuşuyorsun ama başına gelen evine ekmek götüremeyen anlar artık konu etik olup olmamaktan çok farklı yerlere evrildi detayını bilmediğin hiç bir konu hakkında bir daha konuşma lütfen teşekkürler

teksass

9 Kas 2022
1,433 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Dostum öncelikle cevabın için teşekkürler

tabiki herkes rızkını yer lakin biz senelerdir uğraşıyoruz bu adamlarla bezdik bıktık artık kaç bin dolarım gitti hesabını unuttum bunlarla adam akıllı konuştuk olmadı söyledik olmadı mecburen bu şekilde cevap vereceğiz senin başına gelmediği için bu şekilde konuşuyorsun ama başına gelen evine ekmek götüremeyen anlar artık konu etik olup olmamaktan çok farklı yerlere evrildi detayını bilmediğin hiç bir konu hakkında bir daha konuşma lütfen teşekkürler
oyle diyorsunda coderx hocam dedı gibi bolge kısıtlaması vs yapma ayarlama yapman lazım proxy olsa normal seyde olsa googlee yenı sozlesme geregınce ıstersen adsl reklam olsun istersen konum kaydın olsun konum kaydında bıle ıllegal aykırı ıcerık olmasın adamlar aykırı ıcerık dıye konum işletme kaydı kapatıyor bu sekılde turkiye 50 bin tane konum askıya alınma oldu belirtmesi yapayım son kez kısı nasıl ne yapmak ister onu kendisi bilir hangi ulke olursa olsun ister turkiye ister amerika isterse avusturya isterse almanya hepsınde aynı yontemı yapmakta

Çilingir

New York
17 Kas 2024
235 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
oyle diyorsunda coderx hocam dedı gibi bolge kısıtlaması vs yapma ayarlama yapman lazım proxy olsa normal seyde olsa googlee yenı sozlesme geregınce ıstersen adsl reklam olsun istersen konum kaydın olsun konum kaydında bıle ıllegal aykırı ıcerık olmasın adamlar aykırı ıcerık dıye konum işletme kaydı kapatıyor bu sekılde turkiye 50 bin tane konum askıya alınma oldu belirtmesi yapayım son kez kısı nasıl ne yapmak ister onu kendisi bilir hangi ulke olursa olsun ister turkiye ister amerika isterse avusturya isterse almanya hepsınde aynı yontemı yapmakta
dostum inan bana tüm samimiyetimle söylüyorum bölge kısıtlaması demogrofi ayarlaması v.s aklıma suan gelen gelmeyen her türlü tekniği denedik ama adamlar durmuyor durdurulamıyor benimde isteğim yaptıklarını onlara yapıp ardından telefonla arayıp şunu demek bakın bizde yapıyoruz yapmayın yapmayalım olayını çevirmek demek istediğim olay bu yoksa bizde esnafız kimsenin ekmeğiyle oynayacak kadar karaktersiz değiliz

teksass

9 Kas 2022
1,433 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
dostum inan bana tüm samimiyetimle söylüyorum bölge kısıtlaması demogrofi ayarlaması v.s aklıma suan gelen gelmeyen her türlü tekniği denedik ama adamlar durmuyor durdurulamıyor benimde isteğim yaptıklarını onlara yapıp ardından telefonla arayıp şunu demek bakın bizde yapıyoruz yapmayın yapmayalım olayını çevirmek demek istediğim olay bu yoksa bizde esnafız kimsenin ekmeğiyle oynayacak kadar karaktersiz değiliz
Dedim hani sistemi artık yaptın seyler rahmet bunu farklı merod yada proxy Server ip üstü yayınla yapıp paralı sistem üstü tıklayaptırarak para harcama yaptırır Windows olsun telefon olsun bunları yapamaz ilk belirttim seyleri yapması yüksek yeni metotlarla