Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporunuzu planladıktan sonra rapor sonuçlarını paylaşmak istediğiniz kişilerin e-posta adreslerini veya adlarını girin. Siz yazdıkça liste Ad Manager ağınızın kullanıcıları ve kişileri ile doldurulur.
Sonuçları paylaşacağınız her kullanıcıya raporu bağlantı, ek veya hem bağlantı hem de ek olarak gönderebilirsiniz. Yalnızca Ad Manager ağınıza erişimi olan kullanıcılara bağlantı gönderin. Raporu kişilere yalnızca ek olarak gönderebilirsiniz. 10,49 MB'den büyük olan planlanmış raporlar .zip dosyası içinde gönderilir. Raporları Ad Manager ağınızın dışındaki kişilerle paylaşma
Raporları Ad Manager'da kayıtlı olmayan kullanıcılarla veya kişilerle paylaşabilirsiniz. Kişinin e-posta adresini girin ve açılır menüde göründüğünde adresi tıklayın.
Ad Manager ağınızda kayıtlı olmayan kullanıcılar veya kişiler Ad Manager kullanıcı arayüzüne erişemez.
Kaydet'i tıklayın ve rapora anlamlı bir ad verin. Bu rapor, tanımladığınız plana göre çalıştırılır ve paylaşılır.