Hoşgeldin Misafir

Google Analytics te sayılan Hit Programı Geldi Sadece TürkHacks Özel

astralglikos

astralglikos

Astral Glikos
21 Ara 2017
1,317 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

torpedo_seo_general_traffic.png

Torpedo Web Sitesi Trafiği Oluşturucu​

Web sitenizi Arama Motoru Sonuçlarında üst sıralara taşıyın​

Sosyal Medya Trafiği​

Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn ve daha fazlasından web sitenize trafik alın...

Arama Motoru Trafiği​

Web sitenize Google, Bing, Yandex, Baidu ve diğerlerinden trafik alın...

Çok Konumlu Trafik​

Dünyanın farklı yerlerinden web sitenize trafik çekin...
ve daha bir çok özelliği keşfedin

drsdgw4.jpg

Virüs Algılayabilir smartscreen algılayıcıyı kapatın niye virüs var demeyin virüs yok içinde sadece kırıldığı için ve arama motorları windows ile anlaşmalı olduğu için yasaklı kod içermektedir. yasaklı kodda organik hit göndermek için yahoo google vb arama motorları artı tarayıcı fonksiyonlarını etkisiz hale getirip kendine göre uyarlamasıdır ve sadece premium özelliği olan bu program vip ve emek veren arkadaşlar için burada paylaşıldı ve şuan yukardaki analytics ten deneme yaptığım ekranı alıp koydum oraya bide sanal sunucu kullanmadım orjinal kullandığım bilgisayarımdan deniyorum

İNDİR:

astralglikos

astralglikos

Astral Glikos
21 Ara 2017
1,317 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
İşe yararmı görelim bir tane domainimizde :D teşekkürler
işe yarıyor ama şunu unutmayalım düzenli kullanın aksi halde yükseltcem derken spam yersiniz backlik ile kullanın hit atarken arada backlink geri bağlantı sağlayın sitenize bu şekilde istediğiniz anahtar kelimede 1 olmasa bile 3 4 sıraya net garanti gelirsiniz bu konu hakkında bilgi paylaşılacaktır tekrae

ektech

22 Eki 2017
1,288 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Sosyal Medya Trafiği​

Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn ve daha fazlasından web sitenize trafik alın...

Arama Motoru Trafiği​

Çok Konumlu Trafik​

drsdgw4.jpg

Virüs Algılayabilir smartscreen algılayıcıyı kapatın niye virüs var demeyin virüs yok içinde sadece kırıldığı için ve arama motorları windows ile anlaşmalı olduğu için yasaklı kod içermektedir. yasaklı kodda organik hit göndermek için yahoo google vb arama motorları artı tarayıcı fonksiyonlarını etkisiz hale getirip kendine göre uyarlamasıdır ve sadece premium özelliği olan bu program vip ve emek veren arkadaşlar için burada paylaşıldı ve şuan yukardaki analytics ten deneme yaptığım ekranı alıp koydum oraya bide sanal sunucu kullanmadım orjinal kullandığım bilgisayarımdan deniyorum

İNDİR:
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
teşekkürler

death2323

15 Eyl 2022
519 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Sosyal Medya Trafiği​

Arama Motoru Trafiği​

Çok Konumlu Trafik​

drsdgw4.jpg

İNDİR:
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Eline sağlık teşekkürler temiz proxylerle iyi iş görür