Başlıkta fazla anlatamadım ama telefonumda Google Fotoğraflar uygulamasında yedekleme kapalı olmasına rağmen ekran görüntüsü fotoğraf video vb. hepsi Google Fotoğraflar'a otomatik gidiyor.
Silince de benim galerimden gidiyor ve benim hesabımı annem de kullanıyor, ifşa oluyorum. Çözemedim bir türlü.
Silince de benim galerimden gidiyor ve benim hesabımı annem de kullanıyor, ifşa oluyorum. Çözemedim bir türlü.
