Arkadaşım bana kendi e postasini verdi ben de girdim. Ondan sonra her şey normal gidiyordu sonra iste biraz merak ettim Google fotograflarina girip onun e postasini sectim hiçbir fotograf yoktu. Ben de çıkacaktim sonra biraz bekleyince bir baktım benim fotogralarim gelmis. Bir an şaşırdım nasıl fotoğraflarımı oradan erisimini kaldirabilirim? Yeni bir fotoğraf çekince SS falan alınca gitmesini önleyebilirim? Bilen biri yardımci olsun.
