Hoşgeldin Misafir

Google işletme hesabı sorununa yardımcı olabilecek ?

siyahpeynirim

17 Ocak 2024
32 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba arkadaşlar,
eskiden istediğimiz yeni mail adresi ile google'da işletme hesabı açabilliyorduk, şuan denediğimde sürekli daha onaylanmadan
işletme hesabı askıya alındı diye uyarı alıyorum.

Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var ?
Herhangibir askıya alınacak sebep yazmıyor.
Bu konuda bilgiye sahip arkadaşlar varmı bu konuda yardımcı olabilecek ?

siyahpeynirim

17 Ocak 2024
32 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
inşallah :) geçen ay yine aynı böyle bir durumla karşılaştığımda işletme videosu istedi dışarıdan içeri girerek video çek diye onu gönderdim hallettik ama bu sefer aynı adresde bu işletme adına bir işletme olmadığı için video şansımızda yok. O Yüzden farklı bir yöntem yada işlem varsa sıfırdan yeniden açıyım diye bilgi almak istedim.

Morley

Morley

Ne Mutlu TÜRK'um Diyene !
~ Türkiye ~
20 Nis 2019
1,691 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
İlk önce şöyle yap.

Apartmana bak apartmanda google mapsde konumu olmayan neresi varsa orayı göster. Temizlik şirketi olarak açma ilk etapda. Online işletme gibi aç. İşletmeniz konumda hizmet veriyor mu seçeneğine evet tıkla, müşteri kabul ediyor musunuza hayır seç ve görüşme için randevu seç. Temizlik kısmında herkes freelance yanı vergi levhasız filan yaptığı için google o sektörü direk video veya belge ile doğrulatıyor. O yüzden online işletme tarzında yada eğitim kurumu olarak seç. Onaylandıkdan sonra isim değişikliği yap :)

siyahpeynirim

17 Ocak 2024
32 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
İlk önce şöyle yap.

Apartmana bak apartmanda google mapsde konumu olmayan neresi varsa orayı göster. Temizlik şirketi olarak açma ilk etapda. Online işletme gibi aç. İşletmeniz konumda hizmet veriyor mu seçeneğine evet tıkla, müşteri kabul ediyor musunuza hayır seç ve görüşme için randevu seç. Temizlik kısmında herkes freelance yanı vergi levhasız filan yaptığı için google o sektörü direk video veya belge ile doğrulatıyor. O yüzden online işletme tarzında yada eğitim kurumu olarak seç. Onaylandıkdan sonra isim değişikliği yap :)
Teşekkür ederim bilgilendirmen için birde böyle deneyelim. Peki aynı işletme numarasıyla birden fazla hesap askıya alındığı için tekrar aynı numara ile girersem bir problem olurmu ?

Morley

Morley

Ne Mutlu TÜRK'um Diyene !
~ Türkiye ~
20 Nis 2019
1,691 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Teşekkür ederim bilgilendirmen için birde böyle deneyelim. Peki aynı işletme numarasıyla birden fazla hesap askıya alındığı için tekrar aynı numara ile girersem bir problem olurmu ?
Hayır aynı numara kullanma. Aynı mail kullanma. Aynı numara kullandığın an askıya alınır. Google algoritmasında numara otomatik askıya aldırır

agaht

24 Nis 2024
75 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
aynı adresde farklı bir işletme ollarak hizmet veriyor. gayrimenkul ama yaptıkları diğer hizmetleri bu adreste göstermek istiyorlar
Konumlu olarak açmanız çok zor, çünkü artık fotoğraf vs. istiyorlar. Daha önceleri kolayca eklenebiliyordu.

Konumsuz olarak bir işletme ekleyebilirsiniz. Yine Google Maps'de çıkacaktır. Ama tabii ki firma sahipleri bu durumdan çok memnun olmuyor.